|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: e21 323
|
bu videoyu gordukden sonra artık bende kanallı kabın yapmaya karar verdim.ancak daha önce hiiiçç kabin yapmadım.elimde bi plan bi çizim olsa hemen yaptırırım .nerden bulabılırım?adamlar eger yalnıs gormedıysem cok ufak cıhazlarla muthıs işler yapıyorlar.ama madem boyle kabınler var neden l7 ler gibi sub-wofer lar kullanıyoruz?yapalım bı kabın takalım en uydurugundan bı sub.butun cam kapı insin.olmazmı?
gezınırken merak etdıgım seyın asıl adının spl box oldugunu ogrendım Two 6.5" Tang Band Subs in a Team Toxic Bass box. SoCal pick up only. Small Surprise - YouTube Son Düzenleyen ramazantc; 27-10-2011 09:59. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
hiçmi spl kabin hakkında bilgisi olan arkadas yok?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Focus
|
senin o uyduruk ve ufak dediğin bassların fiyatını duysan dudağın uçuklar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
bızde klasık sub wofer kullanırız
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: vw caddy
|
bnede spl kabın dusunuyorum 2 adet kicker cvr 15 war elımde senın gıbı araştırıyorum bakalım sonu hayır olsun..
__________________________________ SüReKLİ F5'e BasıYoRuM Çok HıZLI BiR ToPLuMuz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
sımdı benım anlamadıgım olay su;bu kabınler normal sub dan cıkan gucumu artırıyor yoksa bu kabının sublarıdamı guclu?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: vts
|
gerek yok boyle şeylere, subun iyi işler cıkartmasını istiyorsan şiddeti ve rms i mumkun oldugunca fazla olan sublar kullanacaksın, benim gordugum en verimli kabin 6. bandpass kabindir, kanallı dediginiz kutular transmision kutulardır ve bunlar şiddet için deil dogrusallık için yapılır, bide spl kutular var aslında spl kutu diye bişey yoktur, slot portlu her kutuya bizim milletimiz spl kabin diyo, yanlış bişey. db almak için yapılan kabinler arac rez. frekansına gore hazırlanan ve port frekansları yuksek kutulardır, yani birisi L portlu (slot portlu) bi kutuyu size spl kabin diye kakalamaya calısırsa aldanmayın.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: vts
|
db almak için yapılan kabinleri günlük kullanmak bence pek mantıklı bişey deildir, bu kabinler cok yuksek frekanslara tune edilirler bu yuzden ne muzik dinlenir ne piyasa yapılır bu kabinlerle, sadece yarısmalara girilip db cıkartılır,
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |