arkadaşlar bagajım küçük dolayısıyla kabinli woofer kullanamıyorum yer kalmıyo. slim subwoofer kullanan arkadaş varmıdır aramızda? slimlerin performansı nasıl tavsiye edebilecekleri marka model varmıdır?
arkadaşlar bagajım küçük dolayısıyla kabinli woofer kullanamıyorum yer kalmıyo. slim subwoofer kullanan arkadaş varmıdır aramızda? slimlerin performansı nasıl tavsiye edebilecekleri marka model varmıdır?
Stepne yuvasına kabin yapıp içine koyabileceğimiz fiyat/performans oranı yüksek bir slim model sub önerisi olan var mı arkadaşlar?
Benim de aklımdaydı böyle bir soru..
slim değil ama aktif bas var benim aracımda, normal bi basın 4/1 i kadar sesi çıkıyor ama ben bunu bile bile aldım tabi..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
benım dediğim bu tarz bi bass amfisi içinde portatif bişey. amaç çok iyi olmasada araçtaki bass eksikliğini tamamlamakk bagajdan ödün vermeden
Alicam bunlardan ya focal bus 20 yada 25 en iyisi bus 20 kullandim cok cok yeterli tabi kendin dinliyceksen disari cikmaz ole![]()
focal ın koltuk altı slım basları var ve yeterlı gelır sadece arac ıındekı bass eksıklıgını gıdermek ıstıyorsan
slım bas yeterlı sevıyede bas getırecektır size harman kardon un o kucuk basları yeterlı oluyosa zevkıne duskunlere slım daha etkılı oalcaktır ...
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
taktık slim bass'ı extreme özhan abi sağolsun halletti. çok yüksek seviyede sesi açmamak kaydıyla gayet tatminkar.en önemlisi artık bagajımı kullanabiliyorum![]()
bi foto koysaydın bari nasıl olmuş görürdük
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
fotolar geldii
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
bbn kicker slim bas kullandım o kadar kötü değildibagajda yer sorunu warsa we ılla bas ıstenıyosa ıdeal dır slim bas..
SüReKLİ F5'e BasıYoRuM Çok HıZLI BiR ToPLuMuz
106 için o bass bence yeterli olur en azından müziklteki eksikliği doldurur anfin 5355 mi güle güle kullan
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
evet 5355 amfi. 106 için gayet yeterli oldu yaa eski kabinli bassı sökünce seste çok boşluk olmuştu şimdi gayet memnunum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)