Ufacık küçücük içi dolu turşucuk tarzı bi sistem istiyorum sıkıntılı öğrenci bütçesi ile yaza kadar toparlayacağımı umut ederek tabi
Kompanent seçimim Focal 165A1 yada Morel Tempo 6 olacak büyük bir ihtimalle. Kapıları bi çıtır yalıtacağım bunla beraber.
Sub ise Hertz Es200 yada 250 olacak kapalı kutuda.
Şimdi esas sorumuz şu , ben bir süre için orjinal ana üniteyle kullanmayı düşünüyorum, çünkü limitleri belli ünitenin fazla zorlamaya gerek yok yani. Araç 2006 Corolla sedan. Orjinal ana ünitemiz MATSUSHITA W58814 modeli (4x17w rms) yani bilinen adıyla Panasonic üretimi ana ünitemiz.
Amfi olarak bu sistemi aktif sürebileceğim ürünler nelerdir? 3 yol aktif gibi bir planım var açıkçası ve amfi için max bütçe 300-350 TL civarı, babadan destek alırsam + 100 TL daha diyelim ama temel olarak 350 max desek daha mantıklı olur. 2. elleri değerlendirmeyi düşünüyorum, kafama göre güzel ürünler de buldum ancak aktife uyumlu mu değil mi bilemiyoruz tabiAktife bu amfi bütçesiyle uyumlu ürün bulamazsak, neler alternatif olabilir buna ek olarak böyle bir sistem için.
Yardımcı olabilecek, tecrübeli kişilerden öneriler bekliyorum artık, olmadı 4 kanal amfi ile pasif süreceğim bunları
Dinlediğim müziklere gelecek olursak tarz olarak bir örnekle açıklayayım,