Abi üsttekinin tasarımı daha güzel yahu. :)
Printable View
Abi üsttekinin tasarımı daha güzel yahu. :)
6350 almayı planlıyorum bende, 8350, 9350 den ne farkı var bu cihazın? animasyon falan ihtiyacım yok onuda belirteyim :D
Üstteki model daha güzel özgür aracına çok yakışıcaktır..
8350'yi aldım gitti , tam kafamda belirlediğim limite uydu pek üstüne çıkmak istemedim
Hayırlı olsun. Kaça aldınız ? 440$ bizdeki perakende fiyatı. ( Digicom'da çalışıyorum)
Valla o fiyatın biraz biraz altına:)
biraz biraz mı yoksa baya bi biraz mı :D fiyat verirseniz şuan yaptığım çalışmaya yardımcı olursunuz :)
hayırlı olsun güzel seçim yaptın güle güle kullan ..
Hayırlı uğurlu olsun.
Radyoda durum ne?
Valla güzel problem yok,dün 30dakika falan çaldı radyo hiç kesilmedi.
Teyp iyi güzelde radyo kanalları silinoyr kontak kapatınca.
Biz direk soket ile yaptık montajı önce ki teybi söküp.
Bağlantılarda mı problem vardır?
Bağlantıda problem olsa önce ki teypte de aynı sorun olmaz mıydı?
bağlantılardan kaynaklıdır. direk elektrik alıyorsa eğer kontağı kapatınca silinir. broadway im varken aynı sorunu bende yaşadım düzgün bir elektronikçide yeniden bağlattım sorun kalmadı.
oncekinde pil vardir hafizayi tutan buyk ihtimalle sorunu cozumu soketin kablolarini teyp kismindan kesip tybe duz elektik vermek gerekir yani uclar degisecek otonuzun tesisatiyla oynanmadan
memory çıkışı olması lazım, gerçi çoğu ana ünite standart iso çıkışı kullanıyor sanırım ama kitapçığındaki gibi bağlantı yapın, ayrıca çok sinir bozucu bir durum radyo dinlemem ama ses ayarları sürekli bozulup duracak...
pioneer teyplerde hatırladığım kadarı ile sarı tetikleme , kırmızı memory ucu olması gerekiyor..
yani kırmızı sürekli +12 de olacak , sarı ise kontağa bağlanacak ... sizde muhtemelen tam tersi...