gps antenini teybi takan arkadaş ön camın köşeye koydu.. oraya olur dedi arkacamın oraya koy dedim hem görünmez hemde sırıtmaz fazla diye orası olmaz illa ön cam olucak dedi zaten kablosu yetmez dedi sizce doğrumudur arka cama koyduran varmı.
gps antenini teybi takan arkadaş ön camın köşeye koydu.. oraya olur dedi arkacamın oraya koy dedim hem görünmez hemde sırıtmaz fazla diye orası olmaz illa ön cam olucak dedi zaten kablosu yetmez dedi sizce doğrumudur arka cama koyduran varmı.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
arka on cam farketmez kutunun arkası mıknatıslidir yapistirdigin zaman bütün karoser anten olur
PSN:dohcvtec99
arkaya kablo yetmiyormuş.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
allahdan bir teyp takdırttım sadececomp. takımları bası anfiyi komple montaj yaptırırken tabi orda değil başka yerde arkaya aldırırım anteni. sağol.
one orta aynan altına koydur bence sırıtmazda orda ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Hava yastığın yoksa sol direk varsa dikiz görünmesini istemiyorsan teybin arkasından yukarı olabilecek biryere bağla
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
aynanın altında yağmur sensörü var yoksa orayı düşünmüşdüm direkdede airbag var bakalım arkaya olusa oraya koydurucam olmassa bakıcaz artık. sağolun tekrardan.
Tüh şu mıknatıs muhabbetini bilseydim, gizlerdim konsol içine.
Benim böyle, altta da yüksek binaların olduğu bir konumda sinyal seviyeleri.
![]()
acaba bu ne işe yarıyor![]()
bende anten gökyüzünü görücek dediler saklanamıyormuş falan filan dendibenimde ön camın sağ köşesinde duruyor aynı tip anten..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)