Amfi bağlanmadan kullanılabilecek fiyat/performans oranı en iyi 6x9 coaxial hangisidir arkadaşlar..tavsiyelerinizi bekliyorum..![]()
Amfi bağlanmadan kullanılabilecek fiyat/performans oranı en iyi 6x9 coaxial hangisidir arkadaşlar..tavsiyelerinizi bekliyorum..![]()
The E.U -become an automotive engineer-
eski aracımda pioneer vardı yeni seri 6993s ama herkes yeni serileri beğenmeyince farklı bi arayışa girdimsenin bahsettiğin eski serilermi abi?
![]()
yeni seri pionnerlarda tiz yanma sorunları falan okumuşdum bilmiyorum ne kadar doğru ama bende kenwood yada alpine derim.. coax oldumu zaten en kral markanın coaxları bile çok makul fiyatlarda.. o yüzden bence normal kolonda bilindik kalite markaların dışına çıkmamak en doğrusu olur.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
birçok hoparlör deneme ve kullanma şansım oldu anfisiz güçlü ve net ses veren iki hoparlör önerebilirim ikiside orjinal japan ve eski seri.. 1. si pıoneer 6985 2.si ise yine pıoneer 6975 serisi kesinlikle tavsiye ederim..
SONGÜR GARAGE TEAM
98 POLO..
94 CİVİC Sİ SEDAN..
98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
93 CİVİC EG HATC..
Alpine tavsiye ederim dogal ses verır rms lerı bıraz dusuktur ama teyp fazlasıyla yeter ona
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Teşekkürler..Ercan abi eski seriler efsane zaten ona kimsenin sözü olamaz ancak sıfır veya temiz bulmak gerçekten sıkıntı
![]()
anfin varsa alpine 60 rms lik seriyi öneririm anfi derken çok hafif bir anfide olur öyle prof bir şey olmasına gerek yok.. anfisiz dinliyceksen alpine ın 40 rms lik serisi var onu öneririm..
zaten 80 rms lik kolonda alsan 30 rms lik kolonda alsan teybinin çıkışı kadar güç alabilirsin oda büyük ihtimal 4x40 yada 4x50 falandır.. alırken bunlarıda göz önünde bulundurursan faydalı olur boşuna kullanamıycağın güç de bir kolon içinde para vermemiş olursun cebine yazık parana yazık.. sevgiler saygılar![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Teşekkürler hocam..zaten hali hazırda araç yok yeni sattık üstünde verdik Pioneer 6350 cd çalarla 6993leri..yeni alıcağma yapıcağım sistem için fikir ediniyorum..tekrardan sağolun fikirleriniz için![]()
Alpine mantıklı geldi..amfi olmayacağı için yüksek RMS değerlerinin pek anlamı yok yani..bakalım bi arabamız olsun önce de![]()
6975 kullandim.iyiydi.fakat içimde hep istesi kalmış bi hoparlörde JBL decade
[SIGPIC][/SIGPIC]
WOİCE CAR Hİ-Fİ
decade de efsanedir.6975 85lerle aynı dönemden ama malesefi üretilmiyor :S
evet decade de gerçekten efsaneler arasında yerini alımıştır..
SONGÜR GARAGE TEAM
98 POLO..
94 CİVİC Sİ SEDAN..
98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
93 CİVİC EG HATC..
Bu aralar alpine.. gzl mal cıkarıyo mumkunse ust sevıye
alpine type g serisi harıka otesı butun sslerı duyura bılecek kapasıtede
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
alpine hiç bir zaman kötü mal üretmediki sadece çok pahalı zaten normal hoparlör yada coax tarzı normal hoparlör dışında gene alınmaz o fiyatlara alternatifleri çok var complarının baslarının.. marine ürünleri bile çok pahalı diğer markaların marine lerine göre..
merhaba elımde cok guzel 2 takım 85 var ıstersen bırını uygun fıyatlı gonderebılırım. ıletısım ıcın pm atabılırsın. kabın falan derdın varsa onlardanda var bende( zamanında tesısat ısıne bı takım 85le anfısız baslamıstıım bnde senın gıbı sonra ıster ıstemez yukselıosun zaten )
Arabacı - Kaportacı
Herkese ayrı ayrı teşekkürler@omerta. hocam bana 2 takım gerek ayrıca alpine de karar kıldım şu an bi de öyle deniyelim..sağolasın yine de
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)