tecrübe ettin yani daha önce. hangi bası kaç litrede kapalı ve portlu kutu il denedin?
Printable View
aldığım sıfır ürünlerin kataloglarında frekans-db eğrileri var bunlara bakarak kulakla ayırt edemeyeceğim bir çok şeyi anlayabiliyorum. kapalı kutular portlu kutulara göre daha yüksek frekanslarda çalar
rıdvan ben senin bu yaptığın açıklamanın peşindeyim, kaç post olmuş adam akıllı tek bir cümle kuramadı, halen ben biliyorum bu böyle edalarında davranması. kicker vs vs umrumda olmaz kim ne isterse alır takar. tonlaması kullandığı hacimi besleneceği gücü ile değerlendirerek gerekli elememi yaparım ben.
@cXe
yanlış fikir ve bilgilerin var :)
ıkınızde cok farklı seylerden bahsetmıyorsunuz aslında.
100 lıralık sub ıcın baya bı karsılıklı zıt gıbı gorunen konusmalar oluyor bosverın .de bnm sımdı bagaja 17 lıtrelık bı kapalı kutu yapıcam saolsun yenı subun montaj derınlıgı "15cm kadar.kabının ust tarafını asagıya dogru egımlı yapmak zorundayım pandızota degmemesı ıcın ama bu seferde sub sıgmıyor ne yapayım bı acıklama yapın.
mevzu bu
[IMG]http://i1231.photobucket.com/albums/...TOPAL/Adsz.png[/IMG]
subun bagaja bakan kısmınada komple mdf koymam lazım kı sub orda dandık durmasın dıer sayfadakı gıbı.
kabını yukarda yanal sekılde cızdım.yukseklık 30 cm
koltuga ve pandızota degen kısımlar 23 er cm
en 32cm olacak sub 25 lık montqj derınlıgı 15kusur cm
kabının onune duvar seklınde mdf koyucam bagaj acılınca yukardakı gıbı goruntu cıkıcak ortaya yanı o duvarın arkasında kabın olacak sımdı bn bu duvara montaj yapsam bu sefer sokme takma yapıp bagajdakı ıstepneye ulasamaycagım dolayısıyla montaj kabınde vu bu duvarın sok tak seklınde olması onemlı.
endustrıyel tasarımcı olarak sana sımdı perspektıf bı cızım yapıcam cok kızdım :D
sub un bagaja bakan kısmında ki mdf ne için kullanılacak?