eğer audio 20 ise onda aux çıkışı vardır, tek ihtiyaç aux kablosu.
cdc tuşuna basılı tutulduğunda aux devreye girer, kendi aracıma kendim taktım ve iPhone ile sorunsuz kullanıyorum.
Printable View
Merhaba, cdc tusu var ama arabanun herhangi bur yerinde aux girisi bulamadim. Ben cdc tusunu cd changer olarak dusunmustum. Hos, cd changerim yok ama:D
onun aux adapterı vardır orjinal teybin arkasında aux çıkışına takarsın elin yatkınsa sende yaparsın değilse bir tesisatçının yarım saatini almaz mercedesleri bilmiyorum ama opellerde öyle teybin arkasında..
kanka aman dikkat et ben lancerda yaşadım o pis işi tırnak falan kırılınca sürekli cit cit cit ses geliyo deli ediyor adamı iyi araştır derim :D
Yavrum önce internetten bak muhtemelen bir ucu teybe giren soket , diğer ucu erkek yada dişi olarak hazır satılıodur e bay da onu al 10 20 dolara sonra teybi kendin sök arkasına soketi tak kabloyu alttan biyerden çıkart bitsin
tamam işte teybin arkasına kabloyu takıyorsun ve cdc tuşuna basılı tutunca aux devreye giriyor. dikkat çekiyorum basınca değil, bir kaç saniye basılı tutmak gerekiyor.
ben kabloyu mercedesten sipariş vermiştim, 25 euro fiyatı vardı ve dediğim gibi kendim taktım.
kablo fotodakinin birebir kendisi (soldaki ) ve herhangi bir adaptör veya çeviriciye ihtiyaç yok.
http://data.motor-talk.de/data/galle...1728755137.JPG
Bostanci'da Bor Elektronik var Green Park'i sagina al devam et yokusu in cik tepeden gobekten sola don ilerde sagda. 3 yildir sok-tak islerimi oraya yaptiriyorum, en son Mercedes'i istemeye istemeye mecbur kalinca goturdum, hic sorun yasamadan soktuk taktik her seyini, hic tirnak kirmadi :D Seviyorum oradaki elemani, iyi is yapiyor, uygun fiyata.
Benim teybe AUX baglanamiyo demisti Mert Elektronik dahil herkes, baktim teyp almak zorundayim, mevcut Pioneer anfili bassimla beraber bi teyp aldim taktim, mutluyum valla :D telefonu baglamadan olmuyor
Senden takip edicem ben de, duruma gore bizim E'ye alip takayim kabloyu, hazir dursun :)
mercedeslerin çok eski modellerinde bile aux çıkışı var teyplerinde eskiden ipod mp3 player olarak adamlar düşünmemiş tabiki ozamanlar böyle şeyler olmadığı için sanırım anfi streo ünite olarak düşünülmüş ama şu zamanda mp3 player yada ipod iphone içinde kullanılır..
bu arada aux kablosunuda kaliteli al.. dandik bir şey alma.. hama philips türevi bir şey al golden plate altın kaplama başları olmasınada özen göster.. en karalı 10 tl ile 25 tl arası değişir :)
bnm arabada iphone'dan ya da ipad'den şarkı dinlemek için onu nasıl baglayabirim arabaya, usb cıkışı da var aux da.. usb'ye takınca muzik çalmıyo?
konumu hortlatıyorum kusura bakmayın, bugün CDC tuşuna uzun süreli basınca AUX a geçmedi. sanırsam AUX u destekleyen üniteye sahip değilim. yoksa bakmadan emin olmamak mı lazım?
böyle bir kablo işini görür,
Stereo Audiokabel, 3.5mm, Klinke, Stecker, Kabel, AUX, MP3, iPod, iPhone, iPad | eBay
kablo takılmadan o tuş auxu görmez,kablo takıldıktan sonra basınca aux input active diye uyarı olur.
teyibin modeli nedir?
Sanirsam audio 20
Mert Oto Elektronik'e gittin mi?