User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: E46 CI Ön Yan Kapılara Midbass Tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E46 CI Ön Yan Kapılara Midbass Tavsiyesi

Merhabalar;

Daha önceki arabamda 25cm Kicker L7 kullanıyordum.
    Fakat bagajda sıkıntı yarattığı için kullanamayacağım, amfisi ile birlikte satıyorum.

Subwoofera alışmış birisi olarak şimdiki sistem çok yaban gelmeye başladı.

Araçta bir amfi var besleyebilecek tam özelliklerini bilmiyorum Magnat marka bir amfi.

DEH 9550 Pioneer teyp taktım.

Şimdi kapılarda bas olarak güçlü, kaliteli ses veren midbas takmak istiyorum.
    Bütçe olarak 300TL verebilirim ama arada çok fark var bundan al derseniz de 500TL.'ye kadar zorlayabilirim.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    magnatın verebileceği gücü veya durumu bilmiyorum ama okadar bütçem varsa amfiyide satar.
    hertz hsk / focal gibi bir component alır. amfiyide ona göre seçerim. hsklar sanırım 300-400 arası. flat konumundada besleyince bas konusunda tatmin eder bence ama öyle syrı bir bas gibi titretmez sanmıyorum.
    TR - B13

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dragster dsk 672 compenant da subwoofer zevki yaşarsın ama anfinin modelini bilmek lazım besleyebilecekmi? daha önemli konu ise kapı içi yalıtım yeterlimi yoksa zırıltıdan başka bişey dinleyemezsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Magnat Edition 440 HQ
    4 kanal 1160 Watts
    Öyle adam gibi bir şey de bulamadım internette ; Magnat Edition 440 HQ - Tech-specs

Dediğiniz ürünlere bir bakayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edition Four | Edition | Amplifiers | CAR AUDIO | magnat

%100 bu anfi diyemiyorum ama çok yüksek bir ihtimalle elinizdeki anfi linkte verdiğim cihaz. bu anfi için sadece giriş sınıfı diyebilirim daha önce bahsettiğim compenant takımı besleme şansı hiç yok öncelikle anfi değişimi ile başlamalısınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu amfi değil ama bir önceki heralde, örneğin 1000 W yazan yerinde 1160 Watts yazıyor özellikleri birazcık daha yüksek. Sadece ön kapıdaki komponenti yada midleri beslesem de mi yetmez?

Dragster dsk 672 biraz internetten baktım fakat bi yerde bi adamın elinde son adetleri kaldığını gördüm sanırım piyasada pek fazla kalmamış, hatta fabrikası kapanmış falan filan bir şeyler okudum?

Bulabileceğimiz bir yer var mıdır?

Biraz da okuduklarıma gore Hertz'in tizleri kulak tırmalayan cinstenmiş açıkcası o tweeterın tiz sesi beni hep rahatsız eder

Infinity için de iyi yorumlar var, Focal ve Infinity markalarını da bir değerlendirmek lazım.
    Açıkcası adam akıllı bir ön kapılardaki sisteme kalacağım için biraz daha kıyabilirim 500TL gibi falan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dargster halen aktif olarak üretilmekte ithalatcısı uşakta oldugundan dolayı piyasaya pek fazla giremedi. direk onlara ulaşırsan ellerinde varsa gönderirler yada seni bayilerine yönlendirirler.

440 hq yenilenmiş modeli çıkışları bana göre düşük sadece kapılarla iyi bir ses düzeyi yakalamak istiyorsanız her durumda çok daha üst düzey bir anfi seçmelisiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)