User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: ses sistemi tavsiye

dersu_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ses sistemi tavsiye

mrb arkadaşlar.2 takım infinity referans serisi 6500 cx kenwood 1000lik bas için xetec 6 kanal anfi yeterlimidir.birde aracın orjinal teybine anfi çıkışı bağlanacak.akibeti ne olurki bu sistemin.daha öncelerde pioneer ve jvc kullandım teyp olarak.orjinal teyibe anfi çıkışı bağlanınca performansı diğerlerini aratırmı.araç 2007 civic

ogz_07
    Misafir
    Hocam öncelikle kullandğın mid takımını bende civic aracımda kullanyorum. 3ohm 90rms bi güce sahip elindeki anfi Yanls hatrlamyor isem 4×60 2×90 rms 3ohmda 90Rms basmaz o anfi seni tatmin ediyor ise sorun yok tabi. Orjinal teypler icin rca çkışi çevirici aparatlar var kalitelisini alirsan verim alirsn teybinde orjinalden rca çkışi varsa dahi bi pioner ana ünite tadı Beklemeyin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sistemi toplama aşamasındayım şu anda aldığım bişey yok bass dışında anfi konusunda karasızım edisonun 5 kanal 605 L modeli var 4ohm yazmış çıkışına peki bu nasıldır yada önerebileceğiniz bi anfi varmıdır

ogz_07
    Misafir
    edison kullanmadım. baktım ozellıklerıne şimdi xetec daha iy bas kanalı daha guclü...
    eğer çift anfi kullanmak istemıyorsanız xetec fena deıl ancak dedıgım gbı mıdleri tam beslemiyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilgin için teşekkür ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)