Ya konuyla çok alakası yok ama Sikanın hangi ürünü ile yalıtım yaptınız ve uygulaması kolay mı? Eşim sikada çalışıyor ondan temin ettireyim olmaz ise :)
Printable View
Resimdeki ürünleri kullandım, farklı markalarında aynı ürününden piyasada mevcut ama Sika'nın ürünü hem makul hemde koruyucu bandından kolayca ayrılmasından dolayı ben bu markayı tercih ettim.
http://img836.imageshack.us/img836/2821/yhu8.jpg
çatı ızolasyon membran dıye konuyu anlatabılırsınız eşinize. genelde su izolasyonu için kullanılır eger arac ıcın kullanıcaksanız yuzeyı duzdur sert malzemeler ıle yuzeyı yer yer ezın.
En yakın zamanda tedarik edip arabayı soyup uygulayabildiğim her yere uygulayacağım. Aslında tecrübesi olan bir arkadaş varsa uygulamayı beraber yapsak sohbet muhabet çok işime gelir. Sigaralar ve çayllar üstüne yemek şirketten : ))
Bu arada araç güya satışta. 1 ay önce komple ses sistemi elden geçti.
1 hafta önce komple bakım (ki satsam da yaptırırrdım bakımsız araba mı vereceğiz)
Şimdi de yalıtım işi hade hayırlısı. Bu gidişle gti evlat olur zaten : )
ben yardmcı olmak ısterım, dükkânıma gelebılırsınız burda garajda yardımcı olurum sıze, ısınma çay kahve kola cıps vb urunler bızden :) yemek sıze aıt :D ben ve abım 2 kışıyız pardon 3 şeyyyy 4 desem ayıp olur mu? :D valla abımın gunu gunune tutmuo ama baya ıyı yıo :D yemek ısmarlamak ıstedığınıze emınmısınız..? :D
bu uygulama sabır ve zaman ıstıo, ben yıkamayla uğraştığım ıçın pek vaktım olmuo, aracımı komple soktum, gun ıçınde zmn buldukça yapmaya çalıştım, gecelerı 1-2 saat fazladan durup arabamla ılgılendım ortalam 1 hafta gıbı bı surede bıttı, açıkçası acele etmedm, temız olsun dedım ve canm sıkılınca yapmak ıstemeyınce yapmadm..
bu da ornek foto..
http://i.hizliresim.com/wOQVzx.jpg
ılk okuldakı ış eğıtımı dersı gıbı bışy :D elı yatkın olan herkes kolaylıkla yapabılır bu tarz bı uygulamayı..
yemek konusunda da şaka yaptım :) gelır afıyetle yemeğınızı de tatlınızı da yersınız.. :)
Benimde toplamda 26 saatimi aldı bu işlemler. Sadece pazar günleri hava güzel olduğu zamanlarda yaptım. Zamana yayarak yapmak hem insanı sıkmıyor hemde temiz iş olmuş oluyor.
Nette araştırma yaparken başka bir malzemeye rast geldim. Kapılardaki kolonlar ***** arka kısmı açık bunun içib ürünler mevcut yada bunlardan esinlenme yapılıp kendimizde böyle şey yapabiliriz diye düşünüyorum.
Peki bu ürünler kapılardaki hoparlörlerde ses iyileştirmesinde etkisi olabilir mi sizce ?
Dei Boom Mat Hoparlör Koruyucu 13 cm
Dei Boom Mat Hoparlör Koruyucu 10 cm
Dei Boom Mat Hoparlör Koruyucu 17 cm