Benim arabada baş gösterdi bu aralar, ulusal kanallarda dahi merkezi yerlerde iyi performans alamıyorum, radyo net degil ne yazık ki..
Nasıl çözerim? Anten standart, radyo standart. Herhangi bi ekleme yapsam olur mu_?
Benim arabada baş gösterdi bu aralar, ulusal kanallarda dahi merkezi yerlerde iyi performans alamıyorum, radyo net degil ne yazık ki..
Nasıl çözerim? Anten standart, radyo standart. Herhangi bi ekleme yapsam olur mu_?
Tango-1 never dies.
Bende de linea var , üzerindeki orjinal teyp.
çok tatlıda olsa bende de var parazit olayı
ama motor yada dinamo sesi değil
sadece frekansta cızırdama yapıyor
bir tanıdık meksefe taktır olur dedi ama nedir ne değildir bilmiyorum ?
evet Aslan abi söz sende
Burak cım bugün çalışmıyorsun sanırım akşama eve geçerken bakardım duraktaysa araç
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Aslan bu işle mi ugraşıyorsun? Dükkan vb tarzı ise, aux kablosuda taktırmak istiyorum.
Tango-1 never dies.
Kardeşim bi pm at sana zahmet, haberleşiriz bi gün, ugrarım hem tanışmışta oluruz.
Tango-1 never dies.
Bildiklerim;
1- Anten dipleri zamanla su alıp oksitlenebiliyor, sinyal kalitesi düşüyor.
2- Çakma xenon farların balastları radyoda cızırtı, hışırtı yapabiliyor.
Fiatlarda kronik sanırım bu olay hangi linea albea punto'ya bindiysem kendi aracımda dahil hepsinde aynı sorun...Belirli bi süre sonra iyice sapıtıyo baska aracların çatır çatır çektiği frekans dinlenemez oluyo..
Ben yakın zamanda ana üniteyi değiştirmeyi düşünüyorum inşallah düzelir bu durumda
teyp anten baglantısından olabilir abi,teybi yuvadan cıkarıp kontrol et istersen,düzelme ihtimali yüksek.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
aynı sorun bende de war hatta bende radyo seside çok az geliyor ama cd takınca bangır bangır çözemedim neden olur bilgisi olan warmdır?
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
selam genel de onceden sıkıntı olmayan radyoı frekansı sonradan parazitlenme yapıyor ıse radyo tunerinin yenıden soguk lehım gecılmesıyle,,radyo anten soketının temizlıgı ıle,,radyo antenını su alma ıhtımalını goz onunde bulundurarak anten hattının degısımı ıle cozule bılır saygılar erkan kaya
21 Aralık yaklasıyor normaldir. Radyonda strese girmiştir
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
hort. 96 civic hatchback sonradan takılma sony nin çok kaliteli bir ünitesi var müzik sistemi dün komple elden geçti hoparlörlerle ve teyp arkası girişle alakasız olduğu anlaşıldı aux veya cd de sıkıntı yok radyo kanalları berbat cızırtı olmayanların da ses kalitesi kötü sebep anten midir yoksa sorun daha mı büyük?
anten soketinden olabılır buyuk ihtimal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)