slm arkadaslar arabama amfi ve subwoofer düşünüyorum amfiyi orj 4 hoparlöre baglayıp + olarak woofer a baglamak istiyorum.
JAMESON USA 505 2500 watt çıkış gücü : 350x4 yazıyor
bu amfiye 4 hoparlörü ve woofer ı baglıyabılırmıyım ?
araç 2009 corolla
slm arkadaslar arabama amfi ve subwoofer düşünüyorum amfiyi orj 4 hoparlöre baglayıp + olarak woofer a baglamak istiyorum.
JAMESON USA 505 2500 watt çıkış gücü : 350x4 yazıyor
bu amfiye 4 hoparlörü ve woofer ı baglıyabılırmıyım ?
araç 2009 corolla
maalesef, subwoofer için bir çıkışa daha ihtiyacın var.
mono bir subwoofer amp alırsan olay çözülür. bu amp üzerinde subsonic filter olması çok iyi olur.
jameson o çıkışı vericeğini sanmıyorum.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
çok pro bi sistem istemiorm ses kalitesi artsın woofer olsun hoparlörleride amfiye baglıyacagım bi sistem istiyorum ne önerirsiniz uygun fiyatlı ? işimi görebilecek
jbl pionner olmassa extec falan bir anfi alabilirsin 4 kanal kolonların için.. woofer içinde alıcağın wofferına gücüne bağlı bir mono anfi alırsan. güzel tadımlık bir şey yaparsın.. fazla bir paranda gitmez.. aracındaki orjinal kolonlar zaten 15-25 rms arası bir şeydir onları beslemek için öyle çokda amanda aman bir anfiye ihtiyacın yok herhangli kaliteli bir markanın giriş sınıfı modeli işini görür ucuzada gelir.. woofer işide tamamen alıcağın wooferın çıkış gücüne oratnlı bir mevzu.. onada bir mono anfi alırsın olur biter..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hocam çok öyle profosyonel olmasına gerek yok derseniz bahsettiğin anfi ile güzel ses alırsın ( aynı anfi bende mevcut)
Yapacağınız sistemi size anlatayım arabanızda bulunan ön 2 kapı orj teyp çıkışından çalmaya devam edecek. Arkaya giden 2 çıkışı Y fiş ile anfiye 4 giriş yapacaksınız. Anfi'den çıkan 2 çıkış hoparlörlere, diğer 2 çıkış ise köprü yapılarak Woofer'a gireceksiniz (Bu anfi köprü bağlantıyı destekliyor) Bu bahsettiğim şekilde güzel Bass alırsınız. Arka hoparlörler dayanıklı ise güzel temiz ses alırsınız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)