Herkese selam
Tesisatı sökücem bunun bir ince nuansı varmıdır ?
Ne bilim aköyü sök falan gibi ? sigorta çıkar falan
Ben öyle maraba gibi elime tornavidayı alıp bütün vidaları sökmeyi düşünüyorum ?
Herkese selam
Tesisatı sökücem bunun bir ince nuansı varmıdır ?
Ne bilim aköyü sök falan gibi ? sigorta çıkar falan
Ben öyle maraba gibi elime tornavidayı alıp bütün vidaları sökmeyi düşünüyorum ?
médiocrité partout
Tesisat dediğiniz elektrik tesisatı mı ses sistemini sökmek mi?
Ben ses sistemi olarak anladım. Fatihin tarifi +1
Araç nedir bilmeden söylüyorum, kutup başını sökmek gerekli tabi ama araç elektroniğine zarar verebilir akü-sök tak için. Dikkatli olmak lazım.
Önceliklie amfiye giren güç kablolarını çıkartıp uçlarını körleyin ( şase almasın diye ).
Sonrası gücü nereden aldılarsa oradan iptalini sağlamak gerekir.
Sonrasında tekrar tesisat yapılmayacaksa Multimedya dan giden ses çıkışlarını üniteden itibaren iptal etmek ama yine önceesinde kablo uçlarını körleyin.
Hem kullanırken hem sokerken guvenli olani arti kablosunun aku tarafina yakin kismina sigorta koyun sisteminize gore 50 100 150amper neyse. Hem olasi muzik sistemindeki sorunda aracin elektrik sistemini etkileme riskini azaltin hem sok tak yaparken sadece bi tane sigortayi sokup rahatlıkla calisirsiniz.
Herkese selam, konu açmak istemedim ekstradan
Eski aracımızdan çıkartma bir Mono amfimiz var. Bir arkadaşa satıcaktım ama soketi vs yok mu dedi. Sadece kutu var bende, soket dediği nedir ve bulması zor mu? Kutu içeriğinde sadece amfi vardı diye hatırlıyorum. Abim zamanında yaptırmıştı sistemi de hakim değiliz olaya. Soket olayı hakkında aydınlatabilecek var mıdır?
sattıgım ürün aşağıdaki şekilde; http://www.techturkey.com/forum/elek...0_cm_bass.html
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)