Merhabalar,
Aracımda bulunan Pilippo marka midrangeler çok kısa sürede bozuldu. Bir süredir bu şekilde kullanmak zorunda kalmıştım ama artık değişim zamanı geldi. Aracımdaki sistem ekipmanlarını aşağıda listeliyorum.
Reiss RS200-4F 4x100RMS Amfi
M Acoustic 400.1 Mono Amfi
Sony Xplod 30 CM 400W RMS Subwoofer (XS-GTR121L modeli bu diye tahmin ediyorum alalı çok uzun zaman oldu)
4 kapıda 2 takım 16cm Pilippo midrange var. Bunları kesinlikle değiştireceğim. 4 kapı için 16 cm midrange tavsiyeye ihtiyacım var. Yapmışken uzun süre götürsün istiyorum. Sistemde yetersiz olduğunu ve değişmesi gerektiğiini düşündüğünüz ekipmanlar varsa bunları da belirtirseniz sevinirim.
Tabi bu mevcut Pilippo midrangeler içinde 2 tanesi sağlam gibi, kullanılır derseniz bunları da arka pandizot vs için değerlendirebilirim. Kullanımaz derseniz de diğer araçlarımdan birinde değerlendiririm.
Ayrıca ön kapılarda 30mm kadar tweeter yeri var. Sisteme dahi edersek daha iyi olur diyeceğimiz oraya uygun tweeter takımı varsa onu değerlendirebilirim.
Güç kabloları dahil tüm tesisatı da yenileyeceğim. Bu aradaki kit, kablo vs için de tavsiyelerinize açığım.