Konuyla alakasız ama Vag ve BMW grubu arabalarda bu tarz retrofit parçalarında soket vs kırık görünce aklıma istemsiz çalıntı olabilir mi sorusu geliyor.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
bu malın çalıntı olmadığından emin misiniz? bütün ayaklar aynı anda nasıl kırılmış? ancak çat çut sökülmeye çalışılsa bu kadar kırılır...
Ekranin kabloyu kesip cikarmislar birde.. Lutfen uzak durun buyuk ihtimalle calinti bu.
Calinti mal almanin hirsizliktan hicbir farki yok benim icin..
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşünüyorum. En iyisi hiç nbt almamak. Bunlara prim vermemek lazım.
çalıntı olduğu bariz, işin ehli olmadığıda belli hem temiz sökememiş hemde ilanda paylaştığı görsellerle esasında eli kolu borusanda uzun olan biri yardımıyla hangi araca ait bulunabilir bilgileri size foto atmış
ihbar etmek lazım esasında
Hatta üstündeki barkoddan araç sahibi bulunabilir iy bi araştırmayla. Düpedüz çalıntı bu ekranın üstündeki parmak izlerine pisliğe bak her yerinden belli satıcının yolunda olduğu
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Benim elimde mevcut eğer isterseniz bir arkadaşım taktı ancak arabasını satarken orjinal olarak sattı.
İd6 carplay dokunmatik. Piyasadan baya uyguna alırım size sadece aracınıza kodlatmanız gerekli.
Ana ünite
Ekran
Joystick
Gps anteni
.
İzmir'de bilindik bi bmw coding firmasında yaptırdım. Son konum da stockholm görünüyordu. Artık yurt dışından gelen çalıntı bir ürünse de bilemeyeceğim...
Ama güzel görünüyor gerçekten id6 evo.
Aracı hiç bir yere parkedemez oldum ev dışında )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)