bosuna yazmadik reyiz meyiz sksok audio bilmemne-x almayin diye
sonra afirmasyondan ses bekle...
Yukardaki postta yemekle örnek verdim, nasıl bunlar karıştırıp yerseniz miğdeniz bulanırsa aynı şekilde bu cihazlarla müzik dinlersenizde kulağınız zarar görür. Yaradan 2 kulak vermiş mantığıyla bakarsak sol ve sağ kapıya 1 takım component takıp arkayada orta sınıf subwoofer takarak 4 kanal amfiyle en basit giriş seviyesiyle halledebilirsiniz. Tabi prof bir sistem sormadığınız için bunu öneriyorum işin içine girerseniz aktif sisteme geçmeniz gerek buda bu piyasada çok para tutar.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
biraz araştırma yaptım fikir alayım, hertz di insan sesiydi çalma aralığıydı derken
ön kapı lar için 16cm vibe Slick 6SQC-V9 kompenent
arka kapılar için 16 cm Vibe Audio Blackair Pro 6M-V0 midrange
bu 2 arkadaşı mgaudio 600.4 ile çalıştırmayı hedefliyorum,
bagaj için de alpine swe 815 kendinden amfisi olan bir subwoofer düşündüm.
Yukarıdaki arkadaşların sırasıyla 142 ve 141 mm montaj derinliği var, bunları 2010 model passat cc ye taksak cam iner kalkarken sorun yaşar mıyız ?
Kapı içi derinliği bulamadım hiçbir yerde. Ama yabancı bir video da 122mm derinlik verisi olan infinity bir ürünü adam taktı. Bir de orj kolonların ön kapıdaki montajlandığı parça yekpare , buna bir de 3d da adaptör basmam gerekecek. Çizimini buldum, ya da kendim çizerim en kötü.
kablolama kısmında aküden amfiye çekilecek kablo ve amfi den kolonlara gidecek kablo için öneri alabilir miyim ?
bence bunlarla ugrasma. 2. el Focal (KRX vb.) veya Hertz (HSK/Mille) al.
arkaya bisey takma. hem buradan kazanacagin tutari kaliteye (Focal vb.) harcarsin, hem de kablo+montajdan kurtulursun.arka kapılar için 16 cm Vibe Audio Blackair Pro 6M-V0 midrange
once anlamsiz bazi laflari hatirlayalim: TR aleminde hoparlor calistirilmaz ---> beslenir. bu durumda aslan besleyen yemini dusunmez.bu 2 arkadaşı mgaudio 600.4 ile çalıştırmayı hedefliyorum,
MG falan sil gitsin. Sifiri $74, o seviyelerde asla kalite olmuyor. Yerine bir Helix, mesela: Helix DB4.
TR'de mevcut olan ve adam gibi ses ciktigini bildigim Helix & Harman/Kardon var, o yuzden bilerek tavsiye verdim. Helix'in baska modelleri de olabilir. H/K baktim, ilan bulamadim.
OK.bagaj için de alpine swe 815 kendinden amfisi olan bir subwoofer düşündüm.
begenir isen bunlari satma, araba degistirdigin zaman OEM takar bunlari yeniye aktarirsin. harcama bosuna gitmez.
aku-amfi icin oto elektrik malzemesi dukkanlarinda super kalin (0-4 AWG) kablo oluyor. ama ne kadar kalin olursa kivrilmasi o kadar zor olur; goz karari anlarsin calisamayacagin kalinligi...kablolama kısmında aküden amfiye çekilecek kablo ve amfi den kolonlara gidecek kablo için öneri alabilir miyim ?
yukarida konustuklarim icin ust duzey audio kablosuna gerek yok (para harcasan da bi fark duymazsin).
elektrik sistemini bozmamak & montaj kolayligi icin distribution block al, rahat edersin. mesela: Scosche Quad-Mini ANL (YouTube).
2 tane kullanirsan;
- onde akuden Y seklinde ayirirsin.
- bagajda 2/3/4... seklinde ayirirsin, amfiye, subw'a gider.
...diyor ve bir sonraki programa kadar esenlikler diliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)