User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Clio 3 Aux üzerinden Bluetooth Problemi !

FaikYILMAZSOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up Clio 3 Aux üzerinden Bluetooth Problemi !

Selamlar cümleten gecmis bayramınız mübarek olsun. Jettayi sattığımdan beri bi suredir Babamin Clio 3 u ile takılıyorum orijinal cd çalar güzel bi teybi var ama bluetooth un eksikliği hissediliyor. Aliexpresten aux uzerinden bağlantı yapılan bt kiti aldım. Montajını yaptım. Videoyu ekleyeceğim sesi sonuna kadar acarsan telefon üzerinden voltajı çok geliyorda patlak hoparlör gibi ses veriyor. Sesi telefon uzerinden kısar dengelersem bu sefer ses kalitesi normale donuyor fakat iki sorun oluşuyor.
    Birincisi teypten sesi sona kadar açsan da kısık ses.
    İkincisi dip ses geliyor haliyle.
    acaba bt modulundenmidir diye düşünüp şu internette çok yaygın olan bluetooth modulu aldım ve bu orijinal soketleri kullanarak onu bağladım ama oda ayni sekilde bozuk çaldı. Eve cikip elektrik verip kulakligi taktigimda ses kulaklikta gayet kaliteli ve netti. Sorunun ne oldgunu bulamadım. Çokca da lehimle sök tak ötekini lehimle olmadı yeniden onu topla ona tak derken ugraştım. çok canım sıkıldı attım koseye ama Bluetooth da büyük nimet. Basina gelen tavsiyesi olan var mi. Şimdiden Teşekkür ederim.

Arabadaki Teyp

Untitled by Faik Yilmazsoy, on Flickr

Aldigim Bt Modul

Belki modul Kalitesizdir diye aldigim ikinci modul

Buda ilk modulun baglantisi sonrasi ses kalitesi vaziyeti. İkinci modulde ayni sekilde çaldi.

https://youtube.com/shorts/8sAVCOouy...BHYxSyBSUHa9k2
    ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birinci modülü bilmem ama 2. Modülü astra h ta kullanmıştım,gayet net ses veriyordu,zaten teyp ve telefondan orta bi ayar yapıp çalmalısınız sesi çok açarsanız illaki bozar bunlar komplike bir cihaz olmadığı için.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birinci modülü bilmem ama 2. Modülü astra h ta kullanmıştım,gayet net ses veriyordu,zaten teyp ve telefondan orta bi ayar yapıp çalmalısınız sesi çok açarsanız illaki bozar bunlar komplike bir cihaz olmadığı için.
    Bendeki durumun normal oldgunu zannetmiyorum cok ufak yastan beri muzik dinlemeyi severim cokcada pilli radyolardan araba teypleriyle vs hasir nesir oldum. Elimin altinda ikincibir ayni model teyp olsa deneyip bakabilsem iyi olacak teypten suphe ediyorum.
    ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaikYILMAZSOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendeki durumun normal oldgunu zannetmiyorum cok ufak yastan beri muzik dinlemeyi severim cokcada pilli radyolardan araba teypleriyle vs hasir nesir oldum. Elimin altinda ikincibir ayni model teyp olsa deneyip bakabilsem iyi olacak teypten suphe ediyorum.
    Clionun müzik sistemi çok kötü zaten ön kapılar 13cm oluyor üst göğüste tiz yuvaları boş oluyor genelde ondanda ses kötü çıkar, müzik dinlerken uğultu bi sinyal sesi yoksa bt modülünden değildir.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clionun müzik sistemi çok kötü zaten ön kapılar 13cm oluyor üst göğüste tiz yuvaları boş oluyor genelde ondanda ses kötü çıkar, müzik dinlerken uğultu bi sinyal sesi yoksa bt modülünden değildir.
    Bendeki dolu paket sanirim dinamik 4+2 tiz olarak clio çok guzel calan sistemi var. Kotu calacak olsa radio da da cd de de kotu calar. Teşekkür ederim yorum icin.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teypten aux moduna alınca mı devreye giriyor hocam bu bluetooth aparatı yani ekranda cd radio aux diye seçenek var mıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teypten aux moduna alınca mı devreye giriyor hocam bu bluetooth aparatı yani ekranda cd radio aux diye seçenek var mıdır
    Evet. Aux modundan gecis yapiyorsun ama bt cihaz devamli aktif mesela radyo dinliyorsun ama telefon bt a bagli oluyor. Aux a girersen sesler teypten cikiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler