Selamlar cümleten gecmis bayramınız mübarek olsun. Jettayi sattığımdan beri bi suredir Babamin Clio 3 u ile takılıyorum orijinal cd çalar güzel bi teybi var ama bluetooth un eksikliği hissediliyor. Aliexpresten aux uzerinden bağlantı yapılan bt kiti aldım. Montajını yaptım. Videoyu ekleyeceğim sesi sonuna kadar acarsan telefon üzerinden voltajı çok geliyorda patlak hoparlör gibi ses veriyor. Sesi telefon uzerinden kısar dengelersem bu sefer ses kalitesi normale donuyor fakat iki sorun oluşuyor.
Birincisi teypten sesi sona kadar açsan da kısık ses.
İkincisi dip ses geliyor haliyle.
acaba bt modulundenmidir diye düşünüp şu internette çok yaygın olan bluetooth modulu aldım ve bu orijinal soketleri kullanarak onu bağladım ama oda ayni sekilde bozuk çaldı. Eve cikip elektrik verip kulakligi taktigimda ses kulaklikta gayet kaliteli ve netti. Sorunun ne oldgunu bulamadım. Çokca da lehimle sök tak ötekini lehimle olmadı yeniden onu topla ona tak derken ugraştım. çok canım sıkıldı attım koseye ama Bluetooth da büyük nimet. Basina gelen tavsiyesi olan var mi. Şimdiden Teşekkür ederim.
Arabadaki Teyp
Untitled by Faik Yilmazsoy, on Flickr
Aldigim Bt Modul
Belki modul Kalitesizdir diye aldigim ikinci modul
Buda ilk modulun baglantisi sonrasi ses kalitesi vaziyeti. İkinci modulde ayni sekilde çaldi.
https://youtube.com/shorts/8sAVCOouy...BHYxSyBSUHa9k2