Oldschool ses sistemim için pandizotumu yaptım Hoparlorleri yerleştirdim.. Eve getirdim bağlantılarını lehimlerini yapıcam... Üstüne 1 kat ince kumaş geçebilirim gözükmesin diye sonra patlatmasınlar camı
Oldschool ses sistemim için pandizotumu yaptım Hoparlorleri yerleştirdim.. Eve getirdim bağlantılarını lehimlerini yapıcam... Üstüne 1 kat ince kumaş geçebilirim gözükmesin diye sonra patlatmasınlar camı
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
off 6988 ler çok iyi zamanının en iyisi efsane bunlar bide 207 ler tabi güzel dinlemeler
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Ula yatacak yeriniz yok 9500 teyp le 6985 leri görünce 90 ların ortasına ışınlandım.85 lerin sesini gerçekten özledim.
Hiç bilgim yok açıkcası birinden hiç ses gelmiyor süzücüleri sağlam , piyasada baya tamirli tss var ama yapılmayacak arızada vermiş olabilir gösterip uygun olursa yaptırıyım diyorum
Kasalardan yukarı çıkarken sol veya sağdaki dükkan ise duymuştum memleketteki aksesuarcı söylemişti ben oraya veriyorum diye ilk fırsatta uğrayım teşekkür ederim
Mini ye takamıyorum bunları Normal teyp bile takılmıyor.. Yemin ediyorum sırf şu setleri takmak için birtane 2. araç alıcam Şahin/Doğan almam da Tipo 2.0 sedicivalvole mesela Bravo Hgt veya Golf 3 gti gibi 90 lar kokan bir araba lazım bana
6985 ile ts-20 leri saattım Çok üzüldüm valla ama yerim kalmadı evde daha satmam gereken sürü ile ıvır zıvır var..
Bir yerden elime TS-A6980 geçti. Aldığım kişi çok iyi hoparlördür aracı satarsan sök getir sana istediğin ovali vereyim filan dedi ama önemsememiştim. Logosu eski logo filan bugün baktım 1998 üretimi sanırım.. Efsane sayılıyor mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)