car pc hakkında detaylı bilgisi olan?
navigasyon, gps içeren varmı?
ses çıkışı için araç anfisi ile desteklenebiliyor mu?
fiyatları nedir?
car pc hakkında detaylı bilgisi olan?
navigasyon, gps içeren varmı?
ses çıkışı için araç anfisi ile desteklenebiliyor mu?
fiyatları nedir?
GOT DİESEL&TORK
Internette carputer olarak hali hazırda satılan ürünler var ama gereksiz pahalı. Kendimiz mini TX kasa ile sadece motherboard kullansak + dokunmatik ekran . bunların dışında neler gerekir ? veya olmaz ise olmazlar nelerdir ?
bende de atom anakart var
ilgilenenlere..
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
bilmiyorum belkı görmüşsünüzdür sizde ama baska bı sıtede(Türkçe) adamın biri anlatıyodu yaptıklarını bi ara heveslenmiştim ayrıca yer sıkıntınız yoksa normal bılgısyar kasasını bıle kullanabılırsınızsorun olmaz
isterseniz pm den link atabilirim![]()
Bende de 8" usb dokunmatik ve vga girişli native çözünürlüğü 800x600 olan oldukça net bir ekran var. Kısmet olmadı 3 senedir kutusunda duruyo.Murat sendeki anakart D510MO mudur hangisidir D945GCFL2 mi yoksa ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bendeki d945gclf ama 2 değil
12v girişli PicoPSU da var 2 tane
Pico'lar kaç W. MATX gibi programlanabilir olanlardan değil dimi. Kaça satıyosun.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
90w bunlar, programlanabilir değil ya direkt takıyorsun çalışıyor. ben laptop adaptörü ile kullandım.
Aldım gitti. Başka bişide kullanırım bunu..
![]()
Schumi.Projects
haydi güle güle kullan.![]()
çiniler bu tabletlerin birazdaha yeteneklilerini duble din çerçeveye oturacak ebatta üretip satarlarsa çok talep olur aslında.Düşünsenize kendi media oynatıcınızı indirdiğinizi falan
Koca kasalardan ipad ebadındaki aletlere geldiğimiz bugünlerde küçükte olsa kasa ebadında bişeyi araca kurmaktan daha mantıklı bence.
arkadaşlar ilginiz için tşk ederim, combo aracıma koymayı istiyorum fakat unutmadan tekrardan yazayım ses sistemi ile desteklicem direk bilgisayar kasaları olmuyor sebep ise voltaj akımından dolayı cızıltı yapıyor
GOT DİESEL&TORK
Arkadaşlar ben bu yukarıdaki cihazdan bir şey anlamadım biraz bilgi verir misiniz ? alibaba ve ebay üzerinde satılan double din carputerlar satılıyor bunlar hakkında bilgisi olan var mı ? işimizi görür mü ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)