|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
www.badya.com.tr
satılık olsun diye değil aklıma geldi yazayım dedim ailemin firmasıdır burdan ihtiyacı olan arkaşlara elimden gelen özel indirimi yaparım aklınızda olsun.Veya bilgi isteyen olursa seve seve cevaplarım. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
badya bayisimisiniz yoksa badya sizinmi ?
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bu iyi oldu ya bizde bu ara düşünüyorduk
kataloğunuzdaki ISIS modeli köşe jakuzi düşünüyoruz..Malzeme konusunda seçeneğimiz flan yok dimi ? seramik imkanı zatn bunlarda artık bitti diye biliyorum Birde köşe olarak en büyüğü bu gibi geldi bize.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
Bayilik yok genelde bizde , bütün dükkanlar fabrikaya baglıdır.Bizim.
İsis 150x100 dür.Tam köşe olmaz (köşeler 100x100 - 110x110 gibidir) En büyük derken 170x70 , 180x110x80 , 180x90 , 190x145 , gibi boyutlarda mevcut ama düz jakuzi ve kabin olarak. Malzeme konusunda derken anlamadım orayı , kabiniyle alıcaksınız cam seçenekleriniz olur ama jakuzinin malzemesi tek dir.Yoksa Compact Sistemmi demek istediniz isis 150x100 derken ? Üstü , arka tarafları falan kapalı olan sistemlerden ? ![]() Dikdörtgen olarak en büyük 150x100 dür ama köşe isterseniz 110cm den 150cm'e kadar büyüklük var compat sistemlerde (150x150 gibi) Compact sistemlerde malzeme seçenegi pek olmaz , sadece bazı modellerde arka duvar camlarını beyaz renk yaptırabiliyorum ama o zaman temper cam yerine akrilik gelecegi için cok kaliteli durmuyor. Son Düzenleyen Yiğit G.; 10-11-2011 15:22. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Neyse en iyisi yanınıza gelip konuşmak
Ben bi telefon alayım, haftaya değil de sonraki hafta gelelim inşallah... __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
ankaradan bizede yardimci olabilirmisiniz peki ?
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Bu işleri yüzyüze ürünü görerek konusmak daha mantıklı.Olurum orda da dükkan var (rüzgarlı cad.) yönlendiririm , orda calısan elemanı arar arkadasım gelicek die bilgilendiririm.Alıcagınız ürüne karar verirsiniz sonrasını konusuruz. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
ruzgarli bana cok yakin. cok sevinirim tam adres telefon falan verebilirseniz bi bakarim.
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Ankara Showroom Rüzgarlı Cad. Eser İş Hanı No:14/72 Ulus/Ankara Tel: 312 - 310 6861 Faks: 312 - 310 6863 Email: ankara@badya.com.tr |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:27 ::::

kataloğunuzdaki ISIS modeli köşe jakuzi düşünüyoruz..