|
|
#1 | |||
![]() |
Is geregı aılemden ayrı eve cıktım..bole bı avantajım varken yıllardır aılemle beraber yapamadıgımı kendı evımde gerceklestırmek ıstıyorum..forumdan kopek sahıbı,bakamayan veya anne sahıbı olupta yenı doguracak cıns kopek sahıbı arkdslar var ıse eger benımle ırtıbata gecerlerse sevınırım..karsılıgınd fıyat talep etmeyecek arkdslar yazarlarsa daha makbule gecer..
__________________________________ Life is just a dream on the way of death! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Fiyat degil ama birseylerin bedeli var, asi parasi, mama parasi vs. vs. Zaten kimsenin kopegi icin para istiyecegini dusunmuyorum. Ben aksesuarlarimi 150 TL'ye sattim mesela, cunku insan kardesini, cocugunu hic satmaz. Bademide ayni kisiye sahiplendirdim.
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html Son Düzenleyen Time-R; 28-11-2011 15:46. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Kardeşim bende erkek ingiliz pointer var 8 aylık olcak
bütün aşıları tam ava gitmeyi bıraktıgım için vericem bu köpegin bir maliyeti var mama + aşı gibi 1000 tl ye veririm düşünürsen çok akıllı ve zeki köpektir merakın varsa ava götürürsün dişi ile çiftleştirdigin zaman yavruları da ciddi para eder bilgin olsun __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: alfa romeo 156 2.0 ss sportwagon
|
13 dogo argentino yavrularımdan son kalan 1 dişi var anne ve baba bu ırkta istanbul içinde bilinen köpekler eger ıyı 1 bakıcı olucaksanız uygun bir fıyata verebılrım sıze
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tabı kı de o konuda hemfıkırız fakat genelde hayvan sahıplerı ınsanlr cok yuksek fıyat verıyorlar..
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ne fıyat ıstıyorsun abı sen dogo ıcın?
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
konusu varken burdan soyleyeyım benımde Dex i cıflestırmem lazım 24 aylık ılk olucak pıtbull labrador melezı varsa cıflestırıcek dısı resımlerı koyarım
__________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
dısarda bisürü cins var alınabilecek para vermeni tavsiye etmem.Özelden ulaşıyorum sana istediğin köpegi bulabilirsin-bulabilirm.Safkan coguda mesela en son parasız ücretlendirilen
![]() Şu anda safkan boxer var dişi istersen , Danua var erkek , amrican bulldog var , pointer da vardı , sharpie var safkan , bisürü rott var , tiger boxer var (resmi aşagıda) , ne ararsan var kısacası ![]()
Son Düzenleyen Yiğit G.; 28-11-2011 20:36. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ılgılendıgın ıcın cok saolasın yıgıt.gereklı mesajı ozel olarak ılettım sana yavru olması ve cıns olması harıcınde senden baska ıstedıgım bısey yok..omur boyu benımle olacagına emın olbılrsn..
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
8 aylik temel komutlari bilen disi golden var ankarada.. sahiplendirmek icin
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
sokak köpeğine evde bakmanız tavsiyemdir barınaktan vs den yavru alıp sahiplenirseniz çok daha büyük sevaba girersiniz
bu cins köpek takıntısı bna göre kesinlikle ticari amaçlıdır köpeğin para için satılması da heleki 3 aylığı geçmiş se köpek için işgencedir __________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
katılıyorum yakında benim rott da çiftleşecek , onlara sevgi ile bakabilecek yakınlarıma vericem asla para ile satmam.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 2010 Ford Mondeo - 2012 Renault Clio Symbol exp.
|
American bulldog'u sahiplenebilirim.. uzun zamandır aramaktayım.. Daha önce farklı zamanlarda 3 köpek baktım bu konuda kendimi tecrübeli buluyorum. Hem hayvancağızın bi yuvası olur .. ?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Kanka benim pit e bir dısı bulun ciftlestirek ben Yawru istemem hayvan. Düz duvara tırmanıyor
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 91'' Mazda 626/ 00''A3 1.6 zır stock
|
Rott'un yavrularından kalırsa bende istiyorum bitane.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
İletişim: 0549 748 19 08 / 0535 327 99 05 (telefonlara her an cevap verilemeyebilir, çağrılarınıza mutlaka geri dönülecektir) Yer: İstanbul / Avrupa yakası edit: Büyük insanlarla hiçbirsorun yaşamamasına ragmen cocuklar ve diğer köpeklerle arası pek iyi değil.Bu sorunla uğraşmak istemeyen insanlar tarafından eğitim verdirmek yerine terkedildi... (erkek , tahmini 15-20 aylık arası- kısırlaştırıldı)
Son Düzenleyen Yiğit G.; 29-11-2011 15:32. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: S
|
sahibendene bak istersen baya sahiplendirme var ve en önemlisi çocuktan bile zordur bakımı bunu iyice düşün yoksa alma bi heves uğruna hayvanı zor durumda bırakma lütfen.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
O sebepten sahiplenmeden önce 100 kez düşünün.Bu canların 2. bir terk edilişi kaldırmaya gücü yok.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:30 ::::

O sebepten sahiplenmeden önce 100 kez düşünün.Bu canların 2. bir terk edilişi kaldırmaya gücü yok.