|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
Garantisi bitmemiş 3-5 sene kullanıcak şekilde ikinci el laptop arıyorum tercihen HP olabilir. yada toshiba .
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
bende msi var istersen 2 senelik ama çok az kullandım. hatta kutusunda duruyo şuanda fazlalıktan.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Laptopu abıme alıcam.o yuzden.onun ıstedıgı gıbı garantılı bırseyler arıyorum...
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: dci
|
hp tavsiye etmem zübeyir
asus , Lg veya lenovo bak bence tabii bunların da belli modelleri iyidir |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
bakalım bi çıksında ortaya satan bırılerı
bakıcaz artık.vallahı kımse menun degıl ama 3 tane hp kullandım.gayette sorunsuzlardı. ama elektronık bıraz şans işi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 06 Corsa 1.2 Twinport & 98 Civic vti
|
Asus N61JQ istermisin, temmuza kadar garantsi var.
i7 işlemci 4 gb ram 640 gb hdd 1 gb ati hd5730 ekran kartı 16,4 inç ekran USB 3.0 DVD-RW vs.vs. tüm aksesuarları tam, bir tek orjinal kablolu mouse'u yok, sinirli bir anımda kırmıştım
__________________________________ PRO STOCK GARAGE - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
fiyat ne istıyorsunuz. birde resmi varmı urunun kendısının ?.. __________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
Son Düzenleyen zübeyir; 30-11-2011 23:17. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 06 Corsa 1.2 Twinport & 98 Civic vti
|
Resmi yok ama model kodundan emsal resimlerine bakabilirsin.
Cihazı Vatan bilgisayardan almıştım, pilinin garantiden değişmesi için servise yolladım, sadece pil için bütün cihazı yollamak zorunda kaldım, önümüzdeki hafta gelir sanırım, ancak o zaman resimlerini çekebilirim. Fiyat olarak son rakamım 1250 olur. __________________________________ PRO STOCK GARAGE - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:30 ::::

bakıcaz artık.vallahı kımse menun degıl ama 3 tane hp kullandım.gayette sorunsuzlardı. ama elektronık bıraz şans işi.