|
|
#1 | |||
![]() |
doğru yeremi açtım konuyu bilmiyorum fakat yavru rotweiler arıyorum,canlı satışına karşı olduğumdan dolayı ücretsiz olması tercihimdir
__________________________________ JoYTeaM
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: A3
|
Öncelikle çok sevdiğim bir köpek ırkı rottweiler'lar söylemeliyim, kendilerinden emin sakin cool takılmalırı filan cidden çok güzel. Bir ara araştırdığımda şöyle bir yazı ile karşılaşmıştım. Paylaşmakta fayda var, çünkü sonuçta o da bir canlı hissediyor seviyor üzülüyor vs.
Eğer; Oldukça dikkat isteyen, evinizde ve arabanızda çok yer kaplayacak, Tüm ağırlığı ile kucağınıza yatacak, zaman zaman ayağınıza basıp, ayağınızı uyuşturacak ve ağırlının farkında olmayacak, Sıkıldığında ve enerjisini atamadığında sinirlenecek, hatta muhtemelen evinizdeki sevdiğiniz bazı eşyalarınıza zarar verecek, Alıştırılmaz ise, kediler ile ve diğer hayvanlarla çok da iyi geçinemeyecek, sizi kıskanıp kimseyle paylaşamayacak, Ağzından salyalar akacak, onu her sevdiğinizde üstünüzü başınızı salya içerisinde bırakacak, Kalça düşüğü gibi birçok hastalığa kolayca yakalanabilecek ve çok uzun bir ömre sahip olmayacak Bir köpek ile hayatınızı paylaşmaya hazırsanız, Bir rottweiler alabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: SEAT İBİZA 1.9TDİ CUPRA
|
ne açıklayıcı olmuş insan bunları okuyunca vazgeçer de gider başka köpek alır
![]()
__________________________________ İBİZA 1.9 TDİCUPRA |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
eser rott güzel seçim.. keşke canlı alıp satmada ruslarda senin gibi düşünse
![]() ![]()
o kadar salya sümük değildir. kedi ler ile köpekler yavruyklen beraber olmadıkdan sonra kolay kolay anlaşamazlar zaten rott ile alakası yok.. ayagıma kucagıma yatsın oynasın benle bundan daha güzel bişey varmı.. Ben sürekli rott ile oynamak istiyorum ama gel görki PASCAL oynamıyor, karısı ŞAHİKA sayko sevgi kelebeği sürekli sev oyna ![]() enerjisini atmazsan rott pit dogo her köpek yaramazlık yapar.. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
kardeş
bende düşünüyordum sayende vaz gecdim saol
__________________________________ 34RJH99 34MUU56 34PCB83 34SIS35 34UJ7198 34UT8137 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: A3
|
Ben bir rottweiler sahibi değilim, bu yazılı olanlar da bir rottweiler sitesinden alıntı. Sadece ben de çok heves etmiştim kangal ya da rottweiler ırkı köpeklere bir ara.
Sadece olumsuzluklar çünkü, insan bir şeye niyetlendiğinde genelde gözü olumsuzlukları görmez. Bir hevesle alınıp sonra vazgeçilecek şeyler değil bence canlılar. Belki konuyu açan arkadaş zaten bunları biliyordur, bu konuda deneyimlidir tabi ama paylaşmak istedim yine de. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
3 tane rottum var 3 ude farklı karakterde...
Sunu gonul rahatlığı ile soyliyebilirim. Sen nasil yetiştirirsen nasıl olmasını istersen öyle olur. Pascal:6 ay aynı yatakta yattik ilk 1 sene 24 saat beraberdik.inanilmaz akıllı atık nerede ne yapmasını gereken bir hayvan oldu.en vazgeçilmez dostum. Şahika:2 yasında bir arkadasımdan bedelsiz aldım,hem dısı olması hemde iri olmasının verdigi rahatlıkla asiri saldırgan devamlı kollaman lazım ilk defa gördüğü herkesi parcalamak istiyor Torque:şahika ile pascaldan olusan yaratık,doğduğu donemde islerimin asiri yogun olduğu doneme denk geldiginden büyüme surecinde ilgilenemedim kendi halinde bir hayvan oldu...pascal kadar akıllı değil şahika kadarda saldırgan değil... Sunu söyleyebilirim,eğer niyetin var ise tamamen bütün gün ilgilenebiliceksen al diğer türlü çok sknti oluyor.dunyanın en guzel yaratığı kesinlikle rottlar..görüp gorebilicegin en iyi dost... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|