|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: R11 TURBO
|
min 5" ebatlarında Türkçe menü ve özellikle TV özelliği bulunsun...
şuan için halen araştırmadayım çok ilginç fiyatlar var, aracımda teyp olmadığı için TV'li olması tercihim, kart takılır olabilir mp3 dinlemek için... 2.el sıfır fark etmez satmak isteyenlerle görüşürüm, ayrıca kullanan varsa yorumları merak ediyorum... şimdiden teşekkürler... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Konuyu bende takipteyim. Piranha Avatar 5' buldum ben bir tek. Navitech'in var birde. Ama bluetooth özelliği yoktu.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
avatar'da bluetooth varmış bugün teknosada söylediler...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Navitech'te yok Ömer
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
navging var sıfır alındı hıc kullanılmadı 3,5 ıns 100 tl
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: FD6
|
piranha almayın, o kadar diyorum
Lanet edersiniz..Noname çin malı navigasyon cihazları var. 20-30 usd ye dealextrem vs gibi sitelerde satılıyor. onlardan almanızı öneririm. __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Opel astra cdti njoy
|
5"navking x10hd var camdaki duruşu rahatsız ettiği için kullanmadan satıyorum.tv özelliği yok sadece
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
tv ozellıgı en ıyı calısan cıhaz navkıng maxı tv dır, ama navıgasyonu kotudur, navıgasyon ozellıgı en ıyı calıssın dıyorsanız garmınden sasmayın.garmınde sadece navıgasyon vardır mp3 yada tv yoktur
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Civic -D16Y4 -59ZD274
|
www.otoemre.tr.gg-Navitech-QX-B513 Primo
-Tv yok - 5” TFT-LCD Anti-Glare (parlamayan) dokunmatik ekran - Yeni nesil Atlas-5, 533 Mhz Dual Core Arm 11 işlemci - 128 MB DDR RAM - Bluetooth, FM Transmitter, müzik, resim, video, E-book, oyunlar, hesap makinası, birim değiştirici - Gün Işığı Sensörü - Parmak hareketlerine duyarlı kayan ana menü - Yüksek hassasiyetli SiGE SE4150 GPS alıcısı - IGO Primo tabanlı Navitech navigasyon yazılımı, Başarsoft 81 il 550 ilçe dijital 3D harita - Ömür boyu bedelsiz güncelleme ( En önemli fark) www.otoemre.tr.gg-Navitech-PX-T306F - 5 “ (480X272) TFT-LCD Dokunmatik Ekran; Portatif Navigasyon & TV - 500 MHZ ,Yeni Jenerasyon SiRF Atlas 4, dual-core, ARM11 İşlemci; - 64 MB DDR RAM; - Yüksek Verimli Dahili TV Alıcısı - Yüksek Hassasiyetli SirfStar 3i+ GPS Alıcı Aralarında ki büyük farklılıkları yukarıda yazdım. İki üründe de yardımcı olabilirim. Son Düzenleyen emre_y; 11-01-2012 19:00. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
bende olması lazım sıfır alıp 1-2 kere kullanmıştım bakiyim bi sağa sola yazarım
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
Piranha tavsie ederim.
+ ömür boyu güncelleme + fiyat/performans . ortalama 180-220 lira arası istediğin şeye sahip olabilirsin. |
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Civic -D16Y4 -59ZD274
|
Navitech-QX-B513 Primo
260.00 TL Navitech-PX-T306F 300.00 TL Benim tavsiyem Tv olması çok önemli değilse. QX 513 serisinden çok samimi bir kardeşime verdim memnun. Birde hem özellikleri ve desteği çok iyi , hemde fiyatı ile hesaplı. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|