|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: yok
|
arkadaşlar içimizde Dijital Torkmetre konusunda bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Daha önce böyle bir cihaz almış, kullanmış, görmüş varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
temsili foto: ![]() ![]() analog göstergeli modeli __________________________________
|
||||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
|
Perpa Ticaret Merkezinde iki farklı firma da varmış. birisi egerate, diğeri infotek.arkadaşlar bu firmaları duyan, bilen gören var mı?
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ben perpadayım birazdan bakıp bilgi vereceğim.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Kaç para bunlar acaba ?
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tam olarak özellik belirtmek gerekiyormuş fiyatlarını öğrenebilmek için
firmanın internet satışı var sıkıntı olacak bir firma değil sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olurum. EgeRate Elektronik Test ve Ölçüm Cihazları Online Alışveriş Sitesi : Havya, Osiloskop, Dijital Osiloskop, Analog Osiloskop, Multimetre, HDMI Kablo, DVI-Kablo, Pensampermetre, Lojik Analizörü, Spektrum Analizörü, DC Güç Kaynağı, Frekansmetre, Fonksiyo Statik Kontrol Test Cihaz, Sinyal analizr, iaret analizr, Kamera, pensampermetre, havya, yksek gerilim test cihaz, sinyal jeneratr, shoremetre, vakum emici havya, esd ortam rnleri, mekanik lm cihazlar, kapasitemetre, antistatik, kablo test cihazlar, __________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
@ YavuzNaz ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.
egerate . com 'dan bakabilirsiniz satış siteside var. statik ve dinamik ayrı tipleri var. dinamik + data logger olunca 8-10 bin € lar hatta daha yukarısı filan fiyatları. benim resmini koyduğum digital 650 tl civarı. birde analog var, el kantarı gibi onlar da 400tl civarı. fiyatlar hassasiyet ve ölçüm aralıklarına göre değişiyor. __________________________________
Son Düzenleyen umut01; 16-08-2011 16:24. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |