|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda Civic Vtec II
|
Tech Ailesi;
Fotoğrafta işaretlediğim parçaları bulmakta sıkıntı çekiyorum. Yan sanayisini bulamadım. Çıkmasını bulmak zaten çok zor, bulduğum bir yer de aşırı yüksek fiyat verdi. Bu parçaların orjinal ya da yan sanayi üretiminin fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Yani bu parçaların yan sanayisini bulsam daha iyi olur fakat satan yer bulamadım. İşaretlediğim parçalar özetle; -4 kapı direk plastiği -4 cam silme çıtası -2 tavan çıtası -2 Kapı direk çıtası Şimdiden ilginiz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür eder; İyi bayramlar dilerim.
__________________________________ ''Hondas never get old, they just get faster''
Son Düzenleyen ''OZ RACING; 03-09-2011 00:52. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: honda
|
wallahi onlar yokta elimde orjinal sis farı orjinal stop ve içi boyalı orjinal far war çok uyguna werebilirim..ayrıca jant lastik..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
senınkıler yokmu ustunde cam cıtaları yoksa yenılemekmı ıstyrsun
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 2005 vtec 2
|
sa kardeş elinizdekilere ne diyoz vtec 2 ye oluyormu
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 2005 vtec2
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Honda Civic Vtec II
|
dükkanımıza gelen kazalı bir vtec vardı. Onun için gerekiyordu parçalar. Servisten temin ettik. Teşekkür ederim.
__________________________________ ''Hondas never get old, they just get faster''
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |