|
|
#1 | |||
![]() |
NOKİA 5800 VE E72 WHİTE EDİTİON DAN CIKAN SİLİKON KULAKLIK ARANMAKTADIR
YANİ KOD OLARAKTA WH 205 - WH 701 bu kulaklıklardan birinin elinde varsa ve satmak isterse ciddi alıcıyım orjinal olmak kaydıyla
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: AL 4106...TL535 gti ford mondeo Chia.
|
istersen orjınal 5235 telefonumun ıcınden cıkmıstı WH-701 var sıfır hıc kullanmadım nerdeyse 50 TL ye verebılırım..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
50 tl ye telefonla birlikte veriyorsun galiba ?
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Bmw F800s moto/ 1.8T
|
E iyi de orjinali pahalı. Ben telefon aksesuarı toptancısında çalışmıştım bi ara dolarla geliyo parçalar. Dolar da malum sanıyorum 40 lira felandır şu an fiyatı.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
nokia shoplarda wh205 25 tl wh701 de 32tl + kdv demişti ama ellerinde yok
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: AL 4106...TL535 gti ford mondeo Chia.
|
telefonla olurmu hıc kardesım dandık kulaklıkları eta marka 27 lıra bu orjınal kulaklık kumandalı 50 lıra
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
valla demek ki sizin istanbulda öyle
nokia shoplarda var ama ellerinde yok dediğim gibi 30 tl den 1 kuruş fazla vermem yani
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:43 ::::

orjinal olmak kaydıyla

nokia shoplarda var ama ellerinde yok dediğim gibi 30 tl den 1 kuruş fazla vermem yani