|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2010 Ford Mondeo - 2012 Renault Clio Symbol exp.
|
Arkadaşlar öncelikle merhaba ..
Annemin amansız isteği yüzünden yavru yada yetişkinde olur erkek yorkshire terrier arıyorum. Uygun fiyatlı olması tercihimdir veya ücretsiz sahiplenebilirim.Terrier ev ortamında bakılıcak, evimiz müstakil canı sıkılınca bahçeye çıkabilir veya sitemizde köpekler için ayrılmış boş arazide dilediği gibi koşuşturabilir ..Kendim içinde Bordeux, Herhangi bi mastiff türüde olabilir, rotweiller, pitbull, dogo argentino, English bulldog ( kesinlikle saf beyaz olanlardan) ırklarından her hangi birisi olabilir. Tercihen yavru arıyorum fakat hayvanın kişiliğine göre yetişkinde olabilir (Bildiğiniz gibi güçlü ırklar yabancılarla,Çocuklarla vs yeni bi sahibe uyumluluğu açısından)...bahçede kendine ait kulübesi olucaktır..Kesinlikle uygun fiyatlı arıyorum pet shop fiyatları olmasın. veya ücretsiz sahiplenebilirim. İlk defa köpek bakan birisi değilim oldukça tecrübem var daha önce kangal,boxer ve golden retriever baktım.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Güncel.......
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Güncel.......
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
konu silinebilir..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
buldun mu vazmı geçtin ? yeni gördüm konuyu sahiplendirilmek üzere vardı bi tane konuşurum istersen
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Hangi ırk var ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Yorkshire var bi iki gün önce konusu geçti dükkanda baba veteriner köoek yavrumu büyük mü yaşını tam bilmiyorum istersen öğrenirim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Ben yorkshire'dan vazgeçtimde, bi kız arkadaşım istiyordu. zahmet olmazsa cinsiyet,yaş ve mümkünse bi fotosuda olursa memnun olurum.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:46 ::::

yavru yada yetişkinde olur erkek yorkshire terrier arıyorum. Uygun fiyatlı olması tercihimdir veya ücretsiz sahiplenebilirim.
..