|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
arkadaşlar camper ayakkabıları en ucuz nerden alırız varmı bilgisi olan şu anda klasik modelleri 319 tl linkteki model PELOTAS*by*Camper*-*This Pelotas Ariel comes as an all-black lace-up shoe made of full grain leather.
yoksa son fiyat bumu
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
satana pm atmak lazm
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bu ayakkabının neyı okadar edıyor yahu
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Malesef ben Türkiyede İngilterede ve İspanyada fiyatları karşılaştırdım neredeyse her ülkede aynı
![]() Türkiye 319 TL İngiltere 99 Pound İspanya 140 Euro Ben İngiltereden aldım bugünki kurla 290 liraya geldi, 1 pound verip siyah bağcık aldım extradan Bide ultra light modeli çıkmıştı ben alırken ama Casual giyim için fazla sportif bulduğumdan almadım o modeli 110 Pound'du. Christmasdan once indirim olmaz dedi magazadakiler Aldigim bu ![]() Bahsettigim Ultra Light model bu
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Son Düzenleyen XoR; 10-10-2011 22:33. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Ayakkabıyı özel kılan ise tabanındaki 87 adet adet baloncuk ile uçarmışcasına rahat yürümeniz
Aynı tabana sahip ucuz yollu (100 lira civarında) ayakkabılarımda oldu ama bahsettiğim hissiyat 1 hafta sonra ucuz olanlarda kayboldu
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 206 RC Gitti:(
|
Güzelmiş hacı uygun bulursan haber ver bende alayım..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: WRX BlueMotion
|
Camper rahatlığının yanında çok sağlamdır. Ayrıca iki klasik rengi var siyah ve bordumsu bir kahverengi bunlar hiç bir zaman indirime girmez... Fiyat 300'lu bir şey... İndirme giren modellerde en az 200'e düşüyor o kadar...
Epeydir kullanıyorum... İyi ayakkabılar... Tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: czt
|
wiaport daki campere bakabilirsin ama sitesindeki clasic modelini hiç bir şekilde başka fiyata bulamazsın wiaportta farklı seçenekler olabiliyor model ve fiyat olarak
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
![]()
|
kanka bulursam ararım ama zor gibi baksana gözünü kapatıp alcan bi kere
linkteki modele taktım onu alıcam büyük bir ihtimal __________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
||
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
arkadaşlar sahibinden de uygun fiyatlı var ama sahte olabilirmi?
şu anda mağaza fiyatı 319 tl Camper Pelotas Erkek Ayakkabı 16002-026 43 sahibinden.com'da - 62802243 __________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: bildin beygir la
|
uygun bulma ımkanı yok her yerde fıyat aynı degısmıyor.
__________________________________ et giren yere dert girmez.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
verdiğim linkteki sahte olabilirmi varmı bilgin fotolarda gerçek gibi duruyor 300 lira para dökücez buna gagalanmayalım
![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
----------------------------
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
Biraz daha bekle bayramdan sonra camper indirime girer boyner den daha fazla taksit avantajı ile alabilirsiniz bizim magazalarda bu modelin benzerleri var ama farklı marka oldugu için bahsetmedim bile
Sahibinden linkinde malda büyük ihtimal orjinal ürün tabanında dikiş var o dikişi o tabana atmak kolay değildir Son Düzenleyen KSK-VTEC; 29-10-2011 23:21. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
sağolasın hocam boyneri takip edeyim bayramdan sonra belki kıstırırım dediğin gibi 12 taksit falan olursa süper olur acelem yok zaten bugün agorada denemek için giydim harbiden çok rahat ve çok hafifti
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |