|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
Fiyat: 160 TL
200 tl ye aldım kampanyadan. 2 defa kullanabildim ve malesef villadan normal site daireye geçiyorum ve orda bu tür cihazlar malesef yasak. ve zaten muslukta yok otoparkta. kendi garajı evi müsait olanlar için süper cihaz. kutusu yer yakıma aparatları ıvır zıvır aparatları hiç kullanılmadı. tüm ekipmanları duruyor. yanında 20 metreye yakın bi hortumda cebimden aldım uzatmak için onuda hediye edicem. Köpük aparatı filan var önce köpükleyip sonra kendiniz yıkayabilirsiniz. az yer kaplar taşıması hafiftir. 1200W 135 bar 300 lt / saat maks. su giriş ısısı: 40°C Döner yıkama fırçası yer yıkama fırçası dahil
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
alet çok güzelde kullanıcak yerim yoksa kaçırmazdım işimi çok güzel görürdü :S nereye taşındın bu arada başkan?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
mimaroba gene ama güzel bi siteye geçtim. villanın masrafı çok yüklü oluyor. ısıtmak bile 2 daire kirası tutuyor.
neyse inş yeri müsait olan birine gider. tanıdığa giderse arada ugrar bizde yıkarız
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
dip fiyat son fiyat pm atarmısın.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
atıldı....
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Benim yerim müsait cumartesi bilgi verebilirim gökhancım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ben de bir özel fiyat rica edebilirmiyim
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Bayramdan sonraya kalırsa görüşelim
Lazım böyle bir alet bana graja ve bahçe var iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Kullanımı Filan Nasıl Pratikmi Hortumu Takıyorosun Galiba Abi Nasıl Kullanılıyor Yazarsan ve Çook Güzel Bir Fiyata Gönderirsen antepe Gelsin Herkesin İşi Görülsün
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
gökhan suyu tanzikli alması şartmı depodan geliyor su normal şebeke suyu gibi tanzikli değil, son olur fiyatı nedir.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#11 | |||
![]()
|
hayırlısı ile arkaşımız yakınmış zaten gelip kapıdan teslim alıp gitti. hayırlı olsun. dediğim gibi sıfır 200 lira civarında kampanyası vardı. kaldımı bilmiyorum. bauhausa bakmak lazım ama sanırım 200e 100barlıkları kalmış. ayrıca suyu ne kadar tazzikli alırsa o kadar iyi olur sonuçta içinde büyük deposu yok. makine tazziği basar ve çeşmedeki su yetişmezse bu sefer hava basmış olur. yani şebeke suyu ile çok daha iyi çalışıyor. Uzun lafın kısası SATILDI konu silinebilir. tşkler __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:47 ::::

Lazım böyle bir alet bana graja ve bahçe var iyi olur.