|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Jr. T-REX , 1.6 IES
|
Arkadaşlar elimde 3 adet telefon var 2 si eski nokia biri sıfır samsung
sıfır Samsun J-150 telefon. bi kampanyadan almıştım 1.3 mp kamera bluetooth radyo mp3 gibi özellikleri var. sadece açtım çalışıp çalışmadığına bakmak için sim kartımı takıp 10 saniyelik bi arama yapıp birde resim çektim.sonra aynı şekilde kutusuna kaldırdım ve o zamandan beri kutusunda duruyor. tüm kutu içeriği mevcut. pazarlıksız 100 tl diyorum 2. telefon nokia n93 telefon çiziklerinden ötürü bel altı boyalıdır şakası bi yana çizikten dolayı komple 3m karbon kapladım telefonu.kasanın al kısmında kullanımını etkilemeyen bi çatlak da olması lazım ama dediğim gibi çalışmasında bi sıkıntısı yok,zaten artık gözükmüyor da kaplamadan ötürü.bütün kutu içeriği duruyor tv bağlama kablosu ıvırı zıvırı. 3mp kamerası ve 3x optik zoom u var,wireless özelliği var. tesan marka 2 adet yedek pili de ve 2 gb ekstra hafıza kartı ile birlikte buna 200 tl diyorum pazarlık payım var öldürmemek kaydı ile (1500 liraya almıştım 2007 mart ayında vay anasını )3. telefon nokia 3650 mavi renk kutusu duruyo cd si duruyo ama şarj aleti kayıp sanırım. diğer kutu içerikleri duruyo olması lazım. buna da 100 diyelim pazarlık payı bırakalım ![]() resimlerini en kısa zamanda ekleyeceğim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
biTaneM o n93 ü istiyorum bana veyy
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
olur vereyim
![]() ama önce seni görmem lazım sanırım nerelerdesin ulen sen
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
İyi bayramlar gunceli
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
<3 Sanada biTaneM >4
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:47 ::::

şakası bi yana çizikten dolayı komple 3m karbon kapladım telefonu.kasanın al kısmında kullanımını etkilemeyen bi çatlak da olması lazım ama dediğim gibi çalışmasında bi sıkıntısı yok,zaten artık gözükmüyor da kaplamadan ötürü.

05412424032