|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: + 207
|
Arkadaşlar, eski
kız arkadaşımın hediye ettiği çakmağı satıyorum.PARİS Orjinal ve çiziksizdir.Ağırlığı tahmini 250 gr civarı. kesinlikle sahte çakma gibi düşünce geçmesin.Özellikle Herhangi bir ALTINBAŞ mağazasına gidip gösterebilirsiniz vitrinlerinde mevcuttur.toplamda 2 paket sigara yakmamışımdır.kapağın sesi 100 metre geriden duyuluyo . yedek taşı kapağın altında. Fiyat olarak 500-600 Civarı düşünüyorum paraya ihtiyacım olduğu için.mantıksız bir şey ise,siz bir teklifte bulunabilirsiniz.ALTINBAŞ vitrininde 1080 € olarak görebilirsiniz fiyatını. ![]() ![]()
__________________________________ Son Düzenleyen s.alican; 26-11-2011 22:21. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: GT-R(Mk3),S600TT,Toureg TDI,Polo GTI,Land Cruiser VX100,Isuzu D-Max 3.0
|
Sertıfıkası var mı?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
bana sadece bir kutu,tek dolumluk 1 tüp gaz,birde çakmak geldi ve çakmağın gizli küçük bir bölmesi var ordada yedek taşı var.işinize yararsa bide hediye paketi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
güncelll....
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: STI
|
Alevin yanma açısı nasıl, yanarken(pipo yakmak için uygun mu diye soruyorum) bir resmini koyabilir misiniz ve son fiyat ne olur?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
aksam atiyorum yanarkenki resmini suan cakmak yanimda deil
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: rTivicCype
|
Hocam ikamet neresi, cakmagi yakindan gorme sansim varmi bu tip bir urunu boyle fotolarina bakarak almak olmaz bana gore.
__________________________________ K20z4 12.5cr Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Dupontun kicina bakip herseyi anlamak mumkun
Daha net bir resim eklerseniz iyi olur alici arkadaslar adina Komple Cin yapimi var Cakmagin kendisi fransiz yapimi fakat kaplamasi cin olan var Herseyi fransiz olani var (zaten o bu fiyat olmaz) Birdu duz fransiz uretimi olup susleme ve kaplamasi bizim ulkemizde beyazit altin isleme esnafi tarafindan yapilan var __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: STI
|
miniks'in dediği doğru o yüzden seri numarasını da göreceğimiz resim eklerseniz iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
peki ekliyeceğim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:31 ::::

kız arkadaşımın hediye ettiği çakmağı satıyorum.PARİS Orjinal ve çiziksizdir.Ağırlığı tahmini 250 gr civarı. kesinlikle sahte çakma gibi düşünce geçmesin.Özellikle Herhangi bir ALTINBAŞ mağazasına gidip gösterebilirsiniz vitrinlerinde mevcuttur.toplamda 2 paket sigara yakmamışımdır.kapağın sesi 100 metre geriden duyuluyo
. yedek taşı kapağın altında.