|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: B16A2_White One
|
Model araba, Uçak yapmak ve Karbonfiber uygulamaları için hazırladığım Atölye’yi zaman bulamadığım hiç kullanamadım. Tüm eşyaları satıyorum arkadaşlar. İkinci çocukta yolda olduğu için hepten zaman bulamayacağım kesinleşti maalesef.
Dramel ürünlerinin hepsi SATILMIŞTIR! Tel: 0532 2381398 BÜYÜK İNDİRİM Sessiz kompresör sıfır alınıp piston mekanizması sökülerek yapılmıştır. Buzdolabı motoru, filtreler sıfırdır. Filtre ve hava tankınında ayrı ayrı göstergeleri mevcuttur. Kompresör 24lt dir. İNDİRİM!!!! Fiyatı : 300TL ![]() ![]() Paashe Marka Dual Airbrush Amerikadan bir arkadaşıma sipariş vermiştim. Hiç kullanılmadı. Fiyatı: 200TL ![]() ![]() Hazır temizlik devam ederken Boya Kabini de elden çıksın. Özel tasarımdır ve el yapımıdır. Çift Pleksglass kapaklıdır. Alttan salyangoz fanlıdır. Dimmer le fanın devrini atılan boyanın durumuna göre arttırabilir azaltabilirsiniz. (Hava emişi en iyi olan fan tipidir.) Özel ışıklandırmalı. Fanın ucunca yaklaşık 1 metrelik aliminyum esnek boru ile fazla boya dışarıya atılır. Boya Kabini tekerleklidir kullanılmadığında bir kenara çekilip yer kaplamasına engel olunur, atık boya borusu da kullanılmadığında dikey konuma getirilir. Kabin altında dolap vardır. Özel tasarım ve yapım Boya Kabini Fiyatı: 200TL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Detay Çalışmalar için Masa Lambası Fiyatı : 30TL ![]() Bir de katlanır masa var Fiyatı : 20TL ![]() Ayrıca yenisini aldığım için buda satılık VESTEL-HT-728-DT-5-1-SES-SISTEMI (Ayakları dahil) Fiyatı: 50TL Temiz kullanılmıştır, sorunsuzdur. Subwoofer : 160W Ön hoparlörler : 2x20W Arka hoparlörler : 2x20W Merkez hoparlör : 20W Masanın resminde arkadan görülüyor paketlenmiş duruyor :bye: Ayrıca resmini çekmeyi unutmuşum bu resimler temsilidir ürün aynıdır. ![]()
Son Düzenleyen ghost; 03-02-2012 10:49. Sebep: Boya Kabini Günceli |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Bütün dremel ürünleri için toplu son bir fiyat alabilir miyim?
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Hayırlı satışlar dilerim.Bende garajımda 50 litrelik kompresörlerden kullanıyorum ve malüm sesinden rahatsızım.Uyguladığınız buzdolabı motoru kompresör tüpünü doldurma süresini değiştiriyormu ? Ve yeterli basınç ile doldurabiliyormu tüpü ?
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Piston'a göre tabiki değişir ancak 50lt ye uygun bir motor taktırırsanız ciddi bir zaman farkı olmayacaktır. Sanayi tipi buzdolaplarının motoru olabilir mesela
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Teşekkür ederim çok güzel bir fikir bu gerçekten araştıralım bakalım olmaz ise iki motorlu yaparız yeterki şu lanet sesinden kurtulayım
tekrardan teşekkürler tekrardan hayırlı satışlar.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Rica ederim. Dediğiniz gibi iki adet motor da takılabilir. Oldukça sessiz çalışıyor en kısa zaman da yaptırmanızı tavsiye ederim. valla alan olursa ciddi karlı çıkar bu alışverişten aldığım gibi duruyor herşey işim yoğun ev de 21 aylık kızım e birde yolda olan bebek olunca zaman olayı bitti benim için iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: rs13
|
tüm Dremel setleri için ö.m alayım ltfen.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
ben de alayım dremel paket fiyatından
__________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
dremeller bugün (01.12.2011) saat 16:00 ya kadar opsiyonlanmıştır arkadaşlar
Son Düzenleyen ghost; 01-12-2011 10:07. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
modayay uydum pmledim bende.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
set için pm alabilirmiyim
yada testere freze ve matkap kısmı için.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Arkadaşlar amacım maddi bir kar değil bu eşyaları kullanamayıp da görmek adamın canını sıkıyor çocuklarımın eşyaları için depo yapıcam Atölye mi dolap falan yaptırıcam. Eşe dosta zaten dağıttım bir ton eşya gına geldi. O yüzden zaten fiyatlar komik rakamlar lütfen daha da pazarlık yapmayın zaten uygun veriyorum fiyatları
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
VESTEL-HT-728-DT-5-1-SES-SISTEMI ve dvd player ı opsiyonlanmıştır
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Dremel opsiyonu kalkmıştır.
Son Düzenleyen ghost; 01-12-2011 21:15. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:32 ::::

tekrardan teşekkürler tekrardan hayırlı satışlar.