|
|
#1 | |||
![]() |
Ürün Özellikleri :
Deneme çekimlerini aşağıda inceleyebilirsiniz. Üzerindeki 6 ir led sayesinde gece çekimi oldukça başarılı. Geniş açılı lensi sayesinde kayıt alanı oldukça geniş. Kadran + yol çekimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. 2.5 inçlik ekranı Ekranı 270 derece sağa sola çevrilebilir. Türkçe menü desteği mevcut. Harekete duyarlı kayıt özelliği mevcut. Bataryası BL5C yani nokia telefonlardakiyle aynı sanırım. 4 GB sd kart ile yaklaşık 100 dakika kayıt yapabiliyor. Kutusunda HD yazıyor fakat HD modunda test kayıtlarında takılmalar yaşadım.Sanırım kalitesini yazılımla yükseltmesinden kaynaklanıyor.Bir alt çözünürlük gayet başarılı. Açıkçası çözünürlük olarak GoPro tadında beklentisi olan arkadaşlar gidip gopro alsınlar. Teknik Özellikleri : wide angle 270 degree rotation 2.5 LCD 6 IR night vision Color Name: Black CMOS resolution: 1280*960 moiton detecton/loop record 6 LEDS night vision Kutu İçeriği : - Car DVR Camera - Bataryası - Cam askı aparatı - Çakmak şarj aleti - Usb to mini usb kablosu - 4 GB Kingston SD car (Buda hediyesi) Ürün Fotoğrafları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Videolar CAR DVR DAY TESTING - YouTube CAR DVR DAY TESTING 2 - YouTube CAR DVR NIGHT TESTING - YouTube CAR DVR NIGHT TESTING 2 - YouTube İletişim ve Fiyat : Cumhur Özbakır 0532 5400077 Msn : deeperblack@msn.com Elimde 3 adet mevcut. Birini kendim kullanıyorum. Fiyat : 185 tl... Son bi fiyat PM alabilirmiyim fiyaıt : 170 tl... Bize ne olur abi fiyatı : 170 tl...
Son Düzenleyen deeperblack; 20-12-2011 12:48. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Guncellİngen...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bi güncel daha...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Fiyatta bişiler daha yaparız günceli...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bence fiyata vantuzun dahil olmadığını yazın.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Onu atlamışım. Fiyata vantuzda dahildir.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Arkadaşlar fiyat 100 tl ye düştü... Acil satmam lazım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Son 2 cihaz kaldı günceli...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
Görüntü kalitesinin örneği warmıdır?
__________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
yeni gördüm moruk dikkat etmemısım
![]() bence o görüntüye bu fiyat bedava. __________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
İlk parti ürünler tükendi.
2. parti siparişini yarın veriyorum.Yaklaşın 2 hafta sonra burdalar. İsteyen arkadaşlar yine 100 tl den gelecektir. --- - STP - 2 ad. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
- STP. 2adet
- cetinkaya55. 1ad. - |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: E92 320d
|
1 adet ayirir misin
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Kadett Gsi
|
ne zaman gelecek ikinci parti acaba ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
- STP. 2adet
- cetinkaya55. 1ad. - kervanoğlu 1 ad. - Tholl-ga 1ad. - |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
20 gün sürecekse 1 adette ben alsamm ?
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |