|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: vw's
|
arkadaşlar ürünü yaklaşık 1 ay önce aldım. sıfır olarak turkcell tim şubesinden. kutusu faturası garanti belgesi herşeyi duruyor. 1 yıllık kasko da yaptırmıştım alırken.
kesinlikle zerre çiziği yoktur. sorunu yoktur. tüm aksesuarları kutusunda tamdır. istanbul içi elden teslim ederim. fiyat olarak pazarlıksız 1.300 istiyorum. faturasında da göreceğiniz üzere sıfır olarak 1.700 e aldım. satma sebebim vosvosuma parça almak. kesinlikle aklınıza başka ihtimaller gelsin istemem. bir öğrenci için fazla lüks geldiğinden satma ihtiyacı duydum. telefonun kötülüğünden değil sadece bana fazla lüks geldiğinden aldığıma pişman oldum. satılırsa weber 40 IDF redline kit gelsin fotoğraf makinem kardeşimde oldugu için düzgün fotoğrafını çekemedim. arkadaşımın cep telefonunda bu kadar oldu. iletişim: 0532 765 73 16 Fevzi Doğan. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Guncel 9900 Bold
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
güncelll
........... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
güncel.....
__________________________________ "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır." |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
satılsın artık vosvosum hızlansın
__________________________________ "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır." |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|