|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 09 MİNİ JCW
|
8 aydır kulanmakta olduğum cep telefonum satılıktır. Satma nedenim model yükseltmektir.
Telefonun üst kısmında ufak çizikler bulunmaktadır(çok dikkatli bakılmadığı sürece görülemeyecek cinsten) ,onun dışında en ufak problemi yoktur. Cihazı yurt dışından getirdim kutusu, sarj makinası, kulaklığı bulunmaktadır. İnternet'ten teknik özelliklerine bakabilirsiniz iphone 4 ten fazlası var eksiği yok. (karşılaştırmaları izlemenizi tavsiye ederim) Apple store da olup android markette olmayan bir uygulamada kalmadı artık.. İstanbul içi avcılar, şirinevler, aksaray ve kadıkoydeki iş yerlerimden teslim edebilirim. Eşe dosta satılacak kadar temiz bir telefon. 1.250 tl ye sıfır aldım. İstediğim tutar 750 tl dir. (piyasasına sahibinden.com dan baktım uygun bir fiyat yazdım) İyi bir android telefon almak isteyen arkadaşlar kaçırmasın. ![]()
Son Düzenleyen zekirdek; 23-01-2012 01:46. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Ilk gunceli
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
1 ghz işlemcili android bu fiyata kaçmaz günceli..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: HONDA
|
son dip fiyat alsam bide fotoları görseydik
__________________________________ PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '93 Eg Sedan Bordo / Japanese, European and Peruvian version
|
samsung 7510 pro ile takas düşünrmsn
__________________________________ EG Team Honda Garage Pasword: JDM Esnek Ön tampon altı Lip kısa süreliğine 60 TL detaylı bilgi linkte; http://www.techturkey.com/forum/akse...ampon-lip.html |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Fotoğrafları ekledim. Dediğim gibi tek kusuru telefonu dik tuttunuzda kasanın ust sağ ve sol kısmında ufak çizik var onun dışında sıfırdan farksız. Telefonuma kefilim..Son guncelleme de bugun geldi şuan htc nin son modeli sensation ile aynı arayuze sahip..
Takas düşünmüyorum çünkü model yükselticem. Son fiyat pm gönderildi Son Düzenleyen zekirdek; 23-01-2012 01:09. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Arıyor...
|
Şarj durumu nasıl iphone lar gibi 1 gün civarımı yoksa uzunmu
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
3g açık bir şekilde 1 gün gidiyor şarjı..Zaten bu tarz telefonlardan daha fazlası beklenemez
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Telefon yarın öğlene kadar opsiyonlanmıştır..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 05 TypeR-11 Qashqai
|
Satilmadiysa bi pm de ben alabilirmiyim acaba
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Bir arkadaş yarın öğlen almaya geleceğini söyledi o gelmezse satış devam edicek ona bıraktığım fiyatı mesaj atıyorum size..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Opsiyon iptal edildi hala satiliktir..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
güncelll..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Fiyat 700 tl ye düştü.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
garantili blacberry 9700 ile takas edermisin
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
gel sen ver bbu cihazı bana yap bir güzellik alayım şunu en dip fiyat pm atta bitsin bu iş.
__________________________________ PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Takas düşünmüyorum..
Kardeşim telefon satıldı gibi birşey eğer bir aksilik çıkarsa pazartesi günü dip fiyat gönderirim. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
haYırlısı satılıp satılmadığını bildirirsen sewinirim başka bakayım ona göre
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
cihaz duruyorsa irtibata geçelim
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|