|
|
#1 | |||
![]() |
Kullanmadım bir çok ürün arkadaslar hepsi çekmecede duruyodu degerlensın en azından telefonlarının hıc bırının sarj cıhazları kutuları yok urunlerın hep ılk sahıbıydım
Tweenden alısverıs hedıyesı olarak verılmıstı 50 tl ![]() Diesel kutusu ve pili yok 100 tl ![]() Diesel kayışının degısmesı lazım 75 tl ![]() Ps2 orjınal oyunları tanesi 10 tl ![]() Logitech direksiyon seti 35 tl ![]() ![]() ![]() Samsung D900 35tl Kırmızı samsung 35tl sıyah samsung 40tl telefonlar hıcbırının sarj cıhazı kutusu yok muhtemelen kullanılmadın bataryalar bıtık olabılır ![]() Siemens Sk65 30 tl sarj kutu yok ![]() Nokia arka kapagı kırık parça nıetıne 25 lira ![]() ![]() Motorola 10 lira xelıbrı arka kapag kırık 20 lira piranh 10 lira ![]() For-x tv tuner calısıyor 100 tl ![]() Necvox Tv anteni 30 tl ![]() vw orjınal hoporlorlerıı 20 tl ![]() vw sac jant hıc kullanılmadı takımı 50 tl ![]() izmir içi elden teslim edebilirim urunlerı sehır dısı kargo alıcıya aittir hepsı atıl urunlerdır arkadaslar ... Son Düzenleyen ido; 08-02-2012 09:54. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
tv tuner pioneer e uymuyo dimi
beko telsizlerin son oluru nedir kac m cekım alanı var __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bilgim yok o konuda ben jvc kullanodum nıe uymuyormu genelde
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
detaylı foto alabılırmıyım
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
fotolar yollandı
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
tşkler uymuyomuss ipbus girisinden almam gerekıyomus oda uymuyo ilgin için tskler kardeşimm
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
sabah guncelı
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: FİAT PUNTO 1.4 8valf TURBO loading..
|
bende jvs avx 706 var tv tunner olurmu acaba ona
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bend o modeld kullanıyordum urunu olur ..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
Sac jant 5x100 mu? Kac inc acaba? 4 adetmi 50tl pm bekliyorum iyi satislar
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
telsız satlmadıysa ve sorunu yoksa alıyorum , hesap no vs.. pm atarmısın
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|