|
|
#1 | |||
![]() |
Elimde 5 Adet Zeppelin Marka Soğutuculu Ram Mevcuttur.
Tanesi 25 TL den verecem.Hiç kullanılmadı kutuları Garanti Belgeleri İçindedir. Çeşitli Şeyler ile Takas Olur.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. Son Düzenleyen MKT; 02-02-2012 23:56. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
core 2 t7200 anakartım var, max 2 gb destekliyor sanırım, var mı bilginiz ,fazlasını destekliyorsa almayı düşünüyorum,ögrenemedim ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yazdığın işlemcinin marka ve modeli. Anakartının marka ve modelini öğrenirsen yada fotoğrafını çeker gönderirsen daha kesin çözüm sunabilirim
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
ana kartı nasıl ögrenebilirim ? Pardon laptopa uymaz sanırım bunlar ciddi büyük duruyolar :S anlamıyorum hiç.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Thank you for downloading Everest Ultimate Edition from CNET Download.com
bu programı indir kardeşim yükledikten sonra sol taraftan anakartın markası modeli herşeyi yazar ordan bakar söylersin.Notebook için değil bunlar. KAsa için __________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. Son Düzenleyen MKT; 03-02-2012 00:19. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Özür dilerim kirlillik için.Program çok iyi oldu.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
5ine 100 tl. Pazartesi havale. Havaleyi alınca kargolarsın oke ?
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bugun havale yapabilsen cok iyi olur.acil banka odemem var askinda.pazartesi diyorsanda. Olur.telefonda konusalim bunu bi.0530 ikiyuz20sekiz 80bes 80bes
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Güncel 10 karekter
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|