Printable View
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Özelden adres salsana. Oraların yabancısıyım. Böbrekleri kaptırmaysak :) Link vereyim direkt :D METROPOL CENTER
Alıntı: fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Adidas Rom Erkek Spor Ayakkabı 668540 Fiyatı - Taksit Secenekleri Aloooo Deneme bir ki ben konuyu hortlatmiştim. Geçmiş senelerde giydiğim adidas rom orjinal nereden tedarik edebiliriz diye sormuştum ama forumda bi sikinti oldu sanirim ebay'de vardır
Alıntı: MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı ebay'de vardır Ebay baktım ama yok gibi birşey. Birkaç ilan çıkıyor onlarda hem güven vermedi hemde yurt dışı kargosu vs çok uğraştırır.
Alıntı: fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Ebay baktım ama yok gibi birşey. Birkaç ilan çıkıyor onlarda hem güven vermedi hemde yurt dışı kargosu vs çok uğraştırır. O zaman tek çare cemaat yoğunluğu yaşanan camilerden "Kapı Kundura" :D
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı O zaman tek çare cemaat yoğunluğu yaşanan camilerden "Kapı Kundura" :D Abi semtte çocukları uyandırdım Suadiye-Şaşkınbakkal-Fenerbahçe-Kalamış civarındaki camiilere bakacaklar :D