Başlıktada belirttiğim gibi rotring tikky 2 mekanik kalem arıyorum. Sıfır tercihimdir. Anneme hediye edeceğim. Koleksiyoner vardır belki aramızda. Fiyata göre 2-3 adette alabilirim.
Başlıktada belirttiğim gibi rotring tikky 2 mekanik kalem arıyorum. Sıfır tercihimdir. Anneme hediye edeceğim. Koleksiyoner vardır belki aramızda. Fiyata göre 2-3 adette alabilirim.
MR.EVO53
Vay arkadaş orta okuldayken babamın rapido takımlarının içinde ki rotring kalemi alabilmek için kaç takla atardım, sonra para biriktirip tikky filan alıp hava atardık aklımızca. Yaşlanmışız anlaşılan tikky kalem bile kolay bulunmuyorsa![]()
Ne kadar bu markayı çok sevsemde lanet kalem hep uç kırardı içinde sürekli açıp söküp toplardım dersin yarısı giderdi ben çok şikayetçiyim bu kalemde kesinlikle bi yerinde bi üretim hatası vardı siz en iyisi annenize faber castel uçlu kalem alın çok iyi çalışıyorlar uç kırmaz durduk yere tıkanmaz
Çok teşekkür ederim abi, sonunda buldum.
Aradığım tikky 2 modelinin 2008de üretimi durmuş abi. Yeni tikkylerde pek hoş değil.
13 yıldır kullandığım tikky var, Tık demedi abi. Senin uçlarda bir problem vardı bence.
Konu silinebilir.
MR.EVO53
bu kalemlerde sanki mekanizma olarak kalite farkları vardı, tam hatırlayamadım şimdi yıllar geçti üzerinden ama kimisinin mekanizması çok tok iken bazılarının çok laçka olmuş gibiydi![]()
Simdi arkadas soyleyince aklima geldi. Ne cok sokup dagitip toplardik yahu okulda bunlari. Acaip zevk alirdim.
Uç kırılması 0.5 kullanıcılarında fazlaydı. Tomruk gibi 0.9 , 1.0 uç kullananlar sıkıntı yaşamazdı![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)