Selamlar,
Elimdeki sistemden bahsedeyim öncelikle,
5000lt su depom var ve kendi aracımla su taşıyorum.
Kendi aracımdaki su basma pompamın çıkışı 3/4" 20mm hortum ile üst kapaktan aktarma yapoyorum büyük tanka, fakat bu iş sıkmaya başladı tanka çık hortumu tut bitince tekrar çık hortumu topla.
Muğla'da tarla sulamacı hortumcu tesisatçı gezdim bulamadım kafamdaki senaryoya uygun parça gerçi web de de TR içi satış bulamadım.
Sizlere sormak istedim belki böyle bir tecrübesi olan vardır.
Pompanın çıkışı küçültürsem bahçe sulama hortumu ile yaparım ama tank doldurma süremi uzatacağı için istemiyorum.
5000lt tankın kapağına bir delik açıp
Bu rakoru takmak istiyorum ağzınada elimdeki gırtlak boruyu kelepçeleyerek diğer ucuna mümkünse çekvalfli (suyu geri bırakmayacak) bir parça takıp deponun yanına bırakmak istiyorum.
Aracımla geldiğimde popanın ağzını direkt takıp (hava tabanca ucu , bahçe sulama hızlı sök/tak, yada başka ne varsa gibi) hızlıca söküp takabileceğim kolaylık sağlayan bir sisteme çevirmek istiyorum.
Örnek olarak bir kaç görsel bırakayım.
Mesela bu bir ucu dişi bir ucu erkek olacak şekilde takılabilen
Hatta araç silecek su hortumlarındaki çekvalf gibi bir malzeme olsa bu gibi
Bu üründe hızlı bağlantıca çok kolaylık sağlar hava/bahçe jackları gibi olmaz ama yinede hızlı sonuç verir
Bulabildiğim ürünlerin hepsi yurtdışı siteler ve o kadar uzun beklemek istemiyorum o yüzden başka fikirler veya satıcısını bilenler yazarsa çok sevinirim.
![]()