Problem değil abi, internneten bulurum ama karsilginda bi dürüm felan ısmarlarım kabulse :)
Printable View
Cadence Kabinli çok temiz bas mevcut - JBL Kabinli bass ile takas düşünebilirim..
16" 8 delik mercedes jantları ve orjinal mercedes bijon takımı var. İhtiyacı olanlar pm'den ulaşabilir.
microsoft side winder f1 direksiyon var 8-10 yıllık ama 5-6 yıldır duruyor kullanmıyorum.
Takas olarak bir kriter yok işe yarayacak birşeyle olabilir yada ihtiyacı olana yollayabilirim.
xx
Mavi renk xenon ampülleri olan var mı? Sadece ampüller lazım balast mevcuttur.
elimde blow off var elektrikli cancan tuningden almıstım aracımızı satarken söktum 1000w ve üstü wooferle takas düşünebilirim veya amfi
Elinde f1 korna olan var mı arkadaşlar?
Connecting site...
aklıma yatan herşeyle takas olur
CRT monitör arıyorum hibe veya takas olabilir.
Silencer arıyorum elinde kalmış sağda solda atıl durumda olan var mı? :(
Çift çıkış eksoz ucu veya komple susturucu, mavi renk xenon ampülü arıyorum.
Kodak dijital fotoğraf makinesi, beyaz Nokia N97, xenon takımı takasta verebileceğim parçalar.
S2000 orta susturucu elektronik eşya vs...ile takas olur.
cıvıc oem plakalık arıyorum
elinde lys ygs fizik-biyoloji-kimya-mat1-2-geometri: soru bankası/konu anlatımı olan varsa talip olabilirim :D
Güzel ses veren Oval hoparlör arıyorum, Hediye, bedavadan biraz pahalı, maskeyle takaslı, kenarda köşede duran tercihimdir :)
düzeltiyorum 14'' 4x100 saç jant olan varmı elinde hibe veya cuzi bi miktar ücret karşılığında ??
Ford Focus Titanium Sağ Ön Far(oem-Ampuller üzerinde kırık,çatlak,işlem yok)
Ford Focus Titanium Vites Topuzu(oem-ön tarafında hafif yıpranma var)
Ford Anahtarları için Karbon Kaplama(sıfır-poşetinde duruyor)
Jameson Woofer (Kabiniyle Birlikte.Hiç Kullanılmadı Poşetiyle Duruyor)
H8-H11 Xenon ampulü(2 adet-4 ay kullandım.kesinlikle sorun yok)
aklıma yatan herşeyle takas olur