Bridgestone blizzak lm-32 205/60/16 kar lastiklerim var 1 takım. 2 kış kullanıldı ve 10bin km yapmadılar. Mk6 golf 1.4tsi için parça veya elektronik eşyalarla işime yarayacak herşeyle takas ederim.
Printable View
Bridgestone blizzak lm-32 205/60/16 kar lastiklerim var 1 takım. 2 kış kullanıldı ve 10bin km yapmadılar. Mk6 golf 1.4tsi için parça veya elektronik eşyalarla işime yarayacak herşeyle takas ederim.
Ofisi taşıyorum fazladan ofis masası ve koltuk boşa çıkıyor ihtiyacı olan haber versin. Sembolik rakamlara anlaşırız yada takas vs yaparız.
1.7 corsa aracımdan 2 sene önce çıkarttığım mil kesmiş oem turbo ve oem downpipe var, boşta duruyo. Turbo hbrit yapmak isteyenlerin işine yarayabilir. Boost egt vs gösterge ile takas yapabilirim.
Eski model hemen hemen tüm cep telefonlarının orj. Şarj aletleri var. Takas herşeyle olur.
Ör: Ericsson T28
Nokia ince uçlu
Nokia kalın uçlu
Siemens s35 /M35 vs.
Panasonic
Birde ayrıca Nokia N95 8GB var. Tv bağlantı kablosu dahil full aksesuar. Pili iyi durumda yan sanayi. Kasası vs. Orj.
Honda Civic EP2 Civic Sport oem jant lastik. ( 16" lastikler iyi durumda 5 * 114,3 bijon aralığı ) 4*100 jantla takas olur.
Hyundai , megene2 uyumlu
Loading site please wait...
15" spoon ve benzeri jantla takas olur
bitaksi uygulamasının kullanılabileceği bütün gün arabada şarjda kalacak bir cep telefonu arıyorum var mı kıyıda köşede bir cep telefonu olan
Pioneer 6900IB. Arabada takılı. Yeni teyp aldığım için sökeceğim. Ses tuşu tamamen soyulmuş, ekranda 1 kılcal çizik var. Kumandası yok. RDS olsun CD olsun Aux olsun kusursuz çalışıyor.
4*50 watt
3 RCA
Animasyon
Kızak, çerçeve vs. ile teslim edilecek. Kumandası yok.
Tekliflere açık.
Temsili Foto
https://img3.sprzedajemy.pl/540x405_...er-d-17053.jpg
M50b20 Tüm parçaları mevcut. Hatırlayanlar olacaktır yakın zamanda stroker yaptık, son kullanıcı olduğum için parçalar işime yaramıyor. İhtiyacı olan forum üyelerine uygun fiyattan paslarım :) Ivır zıvır, telefon vs takas yapabilirim :)
Asus memo pad 7 tabletle takas yapabilecegim urunler olursa takasa acigim
Yeni aldığımız civic hb den çıkma spor yaylar var.Büyük ihtimal 5 cmlik kırmızı renkli markası ne bilmiyorum.Ayrıca arabanın üstünde gelen beyaz 15 spoon jantlar var.Bu arabaya uyacak sade bir jant lastikle takas olur.
spoonlarla takas düşünürmüsünüz?
Loading site please wait...
- Merhabalar
- Garajımda eski araçlarımdan kalma ve ihtiyaç fazlası jantlarımı ; kendi jantlarım temizliğindeki 5x114.3 ve 4x100 Honda&Nissan grubu OEM jantlarla takaslayabilirim.
1 takım 4x114.3 14" sac Jant
1 takım 4x114.3 14" çelik Jant
1 takım 4x114.3 15" sac jant ve OEM Nissan Primera Jant kapak
1 takım 4x100 15" sac jant ve Opel Astra G OEM jant-kapak
1 takım 4x98 15" Fiat Coupe OEM Jant ve Üzerinde Hiç Kullanılmamış 195/60R15 Nokian WRD3 Kış Lastiği
bmw e36 m olmayan orjinal ön tamponu var elimde. kırığı çıkığı yok sadece boyaya ihtiyacı var. detaylı temizlik malzemeleriyle takas olur.
E46 m3 fiber tampon var elimde. Biraz eskimiş vaziyette ama iyi bi ustanın elinde şaheser olur. Ben aracı ilk aldığımda üzerinde takılıydı. (Aracım e36. Artık nasıl uydurdularsa :D ) İsteyen olursa hediyem olsun. İstanbul / Pendik civarlarında elden teslim edebilirim.
http://i.hizliresim.com/rM57DV.jpg
http://i.hizliresim.com/D2Yabl.jpg
http://i.hizliresim.com/OAvPp3.jpg
Elimde 15" BBS RS jant mevcut. 4x100-4x108. Aklima yatan 4x108 jantlarla takas dusunurum
Elimde 2 adet bir bayan biri erkek renkleri pembe digeri beyaz kask var c belgeli fazla kullanılmadı bayan olanı bayan yarı açık erkek için olanı çeneden açılır takas ederim hoperlör yada 131 için elinde malzeme olan varsa iyi forumlar
Bizim jantlarda beyaz oldugu içi değiştirmek istiyoruz.Siyaha boyayın değiştirelim.Fakat ben İstanbul'dayım.
Masaüstü pc bar elimde 17inc led ekranlı 4 GB ram 4gb ekran kartı var kalite olarak ortanın biraz üstü makine. Laptop ile takas düşünüyorum üstünü nakit vereceğim laptop sıfır olmak kaydı ile takas edebilirim
Goldmaster teyp var aracımda, USB, CD SD kart okuyor sıkıntısı yok. Corsa B parçasıyla takaslayabilirim.
205 45 17 lastik arıyorum her türlü kaliteli müzik sistemi verebilirim..
POLO 6R gunmetal boyalı jant kapaklarım satılıktır , kapaklar replıcadır.
15'' dıger modeller ıle takas olur. ( audı mercedes bmw )
masaustu pc artık servıs dısı oldugundan ve ıhtıyacta kalmadıgından monıtoru ısteyene verebılırım monıtor samsung normal crt mı oluyo eskı tıp lcd degıl yanı. Sıyah saglam calısır durumda.
elinde monopod olan varmı aksıyon kamera ıcın
Bir çift 17' bitik lastik arıyorum. Çöpe atacağınıza bana verebilirsiniz:) 225 40-45 17 / 215 40-45 17 / 205 40-45 17
ddr2 ram lazim. microsoft wireless mouse klavyem ile takas yaparim
sony ixperia ion veyaa iphone 4s var temiz çalışır durumda, wd tv live streaming ile takas yaparım.
Elimde 99' 106GTİ Orjinal Sorunsuz Stepnesi
ve Orjinal Silecek su deposu + motoru mevcuttur kullanılmamış...
Sembolik rakamlara anlaşırız veya Takas olur ...