iskender eksoz la olur mu takas 63 lük?
vuruk kırık bi yeri yok çok temiz.
Printable View
70 mm greddy egzostumu baska 70 lık ıle takaslarım sesi cok yırtık hosuma gitmiyor özelden pm atınız sıkıntısızdır.
Topgear ve gq'nun ilk 12 sayısı tertemiz. Takas tekliflerine açığım. Belki birinin işine yarar
elimde e36 aynalar var. adres yazana kargolarım.
98 Vti aracıma P28+harness ihtiyacım var. Elinde olan varmı ?
Evo 6 dan çıkma orjinal hks blow off var elimde takas düşünen varsa
Greddy kare plakalik ve 512x2 ddr2 laptop ram var elimde yuzey temizleme kili ile takaslayabilirim
arkadaşlar elimde wibe lanzar bas amfisi var 2 kanal piayasa fiyatını bilmiyorum ama uspli bi araba teybiile ile takaslamak istiyorum altü üstü konuşulur anlaşılır
http://i.hizliresim.com/wjp5JL.jpg
Elimde kullanmadıgım malzemeler cihazlar var ;
Apple ipod touch 8gb 3.nesil
XBOX360 120GB Kutusunda 1 aylık, FW atılırken kapandı açılmıyor.
Playstation 2 çalısır durumda temiz, yanında kolu bacagı herseyi var + oyunlar
5+1 ses sitemi everest gibi birseydi markasını hatırlamıyorum.
TOFAŞ grubu için far camı ( bunu isteyene ücretsiz vericem)
AMAX Nitro benzinli hobby araç hem onroad hem offroad takımıyla birlikte verilecektir + 3LT Nitro yakıtı
Arızalı 1000-2000-3000 model PSP ler var elimde ,isteyene sadece anakartları verebilirim calsıır durumda.
Daha bir çok sey var. Bunlar elimde işime yaramadan duruyor. İşime yarayan herseyle takas yaparım.
Öncelikle ufaklık için tablet pc ile takaslamak istiyorum. İstanbul anadolu yakası tercihimdir.
Lütfen tekliflerinizi PM olarak yollayın.
Herkese iyi takaslar :)
elimde mat siyah skunk2 vites topuzu var orjinal skunk2'dir.. kozmetik olarak çiziksiz ve sapasağlam sadece numaralardan 2'nin boyası düşmüş içine kırmızı boya sürülürse sorunsuz olarak kullanılabilir... işime yarayan herşeyle takaslarım...
pes 2014 ü 2013 le takaslayabilirim :)
1 litre falan motul 300v 5w30 2 litrelik teneke kutusunda yağ var, açık hava filtresi ile takaslarım