astra h lip var elimde vr6 liple takas etmek isteyn varmı :D
Printable View
astra h lip var elimde vr6 liple takas etmek isteyn varmı :D
Ben de iki tane goodyear duragrip 175/65/14 lastik var, teki inikken üstünde yürümüşüm iz var,
Satılıklar da da konusu var.. Motor aküsü ile takas olur, aksesuar ile takas olur, 1,5 iskende kaymaklı ekmek kadayıfı ile de takas olur
murat 131 paspas var elimde,hiç kullanılmadı,kauçuk kokusu üzerinde yalnız ön yolcu tarafının bir kısmında ufak bir yırtık var.. ihtiyacı olana verebilirim.
Eibach 1.5 spacer var elmde 5x112 için sciroccodan söküldü, 1 yada 1,2 lik ile takas edilir...
Orjinal evo 7 janti var elimde bbs, yaris koltugu ile takas edebilirim
4 adet 15"renault oem sac jant
4 adet xenon balast var.
Her turlu takasa acik. Yeter ki teklif edilen sey isime yarama ihtimali olsun :)
Navitech cdt 6800 udt marka teybimi takaslamak istiyorum. hoparlör öncelikli..
http://www.techturkey.com/forum/modi...panyasi-d.html
işime yarayacak herşey ile takas olur
anneme aldığım geçici koltuk deyneklerini ihtiyacı olan birine hediye etmek istiyorum hiç kullanılmadı.
http://i.hizliresim.com/Vpkzvy.jpg
Peugeot 206 aracımdan kalan LENSO SC05 4*108 17'' jantlarım var, işime yarayan her şey ile takas olur.
elimde clio kango küllüğü ve ngk pfr6b-11 bujı war tek tırnak anadolu yakası isteyen verebilirim elden
elimde 225 45 17 ölçülerinde 4 adet lastik var... durumları o kadar iyi değil lastik yakmak streest atmak ısteyen arkadaslar varsa işime yarayacak bişeyle takas edebilirim..
Bir tane kocaman IKEA calisma masasi var fazla.
ek olarak powerchip renault 1.6 16v module (POWER SYSTEM..::::...TURKEY) clio megane ne varsa uyar k4m e.
avansi aciyo iki derece benzinle oynuyo azicik iste....
Nasil baglanir filan diye sormayin gidip kendiniz ogrenceniz, zamaninda 300Euroya alinmisti ben duble iskendere takas yaparim.
Connecting site...
Anfi subwoofer vs. işime yarayacak herşeyle takas olur :)
Elimde 2008 m-jet bravodan cıkma orj sonsusturucusu ve kornası durmakta , ihtiyacı olana hayrına veririm.
Sercan Hocam bugün kornam bozuldu kornaya talibim ücret de ödeyebilirim.
orijinal vtec 2 jant lastik- vtec 2 coilover takaslı