osmanım keşke pm ile ulaşsaydın bayaa geç gördüm.. lastikler gitti baya oldu yaw :D
Printable View
Elimde 16" 5x108 jant takımı var
15" vag grubuna uyan jantlarla takas düşünebilirim.
hepsi sorunsuz olmak üzere
asus p5 anakart
512 mb msi ekrankartı
intel core2duo işlemci mevcut ihtiyacı olanlarla anlaşılır maksat yer tutmasın
Project cars ile ps4 oyunu takas etmek isteyen varmi????
kırık cıkık patlat eg hb ön arka tampon hibe kabul edilir :)
215874175 ilan numarali lastiklerimi burada takas yapabilirim.lstikte balon yoktur.kenarlarinda catlak oldugu soyleniyor.c180 mercedes de kullanmistim.takas yapmak isteyen varsa tekliflere acigim.pm den yazabilirsiniz
195 50 15 starfire4 mevsim performans lastiği ve könig beyaz spoonjant lastik takımım var 2 ay oldu alınalı 1250 tl ye alındı palio sporting jant lastik takım ile takas edebılrım uzerıne bi miktar fark almak kaydı ile
Opel calibra sol kelebek cam var cıtası ile birlikte
Vectra b parcaları var
Astra gsi radyator fanı sol far bı kaç parca malzeme var teyp amfi kolon ıle takas olur
Palio sporting fıltre kutusu ve boru parcaları mevcut pioneer usbli teyp ile takas olur
Elimde 1 tane uydu alıcısı ve kumandası vardır.. Sanırım markası goldmaster gibi birşeydi.. Düşünen var ise hediye edebilirim... Yoksa çöpe atıcam..
4x100 17 inç 3 takım jantım var. Bazılarının üstünde lastikte var ama iyi değil. Bu jantların iki takımının birer adeti işlemli. Bir jant takımı hiç işlemsiz. İşlemsiz takım Advan RG2. Muhtemelen replica, piyasadakilerden.
http://www.zerotohundred.com/newforu...d=364615&stc=1
bunlardan. Bunların lastikleri de iş görür, yılları eski sadece, ama tutuyor.
Diğer bir takım bundan:
http://imgs.elookat.com/ilan/foto/2/...PG-70-6044.jpg
Bunların biri işlemli. Çok büyük sorun yaşatmıyor ama.
Diğer son takım ise orijinal Enkei RP03.
http://enkei.com/wp-content/uploads/...03_BSilver.jpg
Bunları ben siyaha boyadım garajda, bunların da biri işlemli.
Bunlardan işlemli iki seti, ya da işlemsiz advanları verip, düzgün, işlemsiz bir 16inç 4x100 jant almak niyetindeyim. Takas isteyenler özel mesaj atsın, bendeki malzemelerin gerçek fotolarını göndereyim. Ankaradakiler gelip bakabilirler.
Üstteki post'um matematik problemi gibi olmuş.
Bir miktar jantlar var 17 inç. Bunların bazıları 16inç ile takas edilecektir. Merak edenler özel mesaj atsın.
Elinde uygun temiz 195/45/15 veya 185/45/15 olan lastik varsa alabilirim
jant lastik takım var 15. 3tanesi 195 45 15 1tanesi 185 45 15 jantlar performa sanırım ofsetli krom vti jantına benziyo biraz
205 55 16 petlas kis lastiklerimi ebat buyutecegimden dolayi 215 225 veya 205 45 17 olanlarla (mumkunse kumho lassa michelin vs ) takaslamak istiyorum ustune fark da veririm elinde olan pmlesin. Lastiklerim 14 dotlu gelenler de taze olursa sevinirim..
eg si benzin deposu şamandırası pompası ustunde işime yaran seylerle takas yaparım oyle duruyo boş boş
15" opel corsa d jantlarımı 16" inç orjinal corsa d jantlarıyla takaslamak istiyorum. Zor bi ihtimal ama 17 takmış olup kışlık takmak için 15 isteyen vardır belki. Temiz lastikli olarak gelirse teklifler on numara olur :)