Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Selamlar
Sehpa yapmalik 18 inç 2 adet lastige ihtiyacım var slick veya ince yanaklı elinde atıl durumda olan varsa İstanbul Avrupa yakasi alabilirim teşekkürler
Instagram: rcpyldz34 - otomobilya
YouTubeDR.ECU
İşimi görür evet teşekkür ederim atakoydesiniz sanırım yarın gün içinde yada bugün geç saatte alabilirim sizden
YouTubeDR.ECU
çayırovada , garajımda eski e60 ımdan kalan var bi takım 18 , ön arka farklı taban bile olabilir , gelebilirsen bu tarafa 4 ünü de vereyim![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - LEON CUPRA MK2 & Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
cok uzaksınama aklımda olsun yolum duserse kurtarırım sızı ama suanlık avrupa yakası bahcelıevler cevresınde arıyorum tesekkur ederım
![]()
Whats App Image 2026 03 13 at 16 08 51 hosted at ImgBB — ImgBB
Whats App Image 2026 03 13 at 16 08 51 (1) hosted at ImgBB — ImgBB
elimde ek kasa cıvıc ıcın aldıgım cnc yapımı gruptan bır arkadas yapmıstı 16 adet bıjon mevcut takas yapmak ıstıyorum elektronık cıhaz veya full tower bılgısayar kasası olabılır eksıksız elınde olup takas yapmak ısteyen olursa ıstanbul bahcelıevlerdeyım
Konu rcpyldz tarafından (13-03-2026 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.
Annemin evinde kullanmadığı uğur derin dondurucu üstten kapaklı dipfrizi var. Gelip alabilecek birisi olursa vermek istiyor.
Aynı zamanda masa sandalye takımı da mevcut, ilgilenen olursa ÖM ile ulaşabilirsiniz bana.
www.honda-tech.com