clarion 868 ana ünite + bluetooth kiti var elimde sıfırdan farksızlar.işime yarayan herşeyle takas olur.piyasa değeri 350-400 tl.
It is not hocus pocus,it is all about focus.
Elimde 1Adet Sentinel 8000k ampül var çok çok az kullanıldı hatta sadece denemek için takıldı 2 gün kullanıldı o kadar. Elinde 16k xenonu olupta 8k xenonla takas etmek isteyen varmı 1 adet lazım![]()
cstuningstore
elimde kaynak makınası buhar makınası dreambox riceiwer war clio rs parçaları ile takaslarım
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
hibe led gündüz farı çalışıyordu. hibe motosiklet set lastiği gitsin kurtuluyum.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2823287/detay/
Family Rider
So So Slow rider
Monitöre ek olarak;
Fotografini ekledigim bir adet bilgisayar masası mevcut. Bir süre balkonda kalmis, kozmetik olarak durumu süper degil ancak kullanılabilir durumda. Çöpe atmak yerine ihtiyaci olan birisi kullansin istiyorum.
Masayi Ankara Batikentten teslim alabilirsiniz. ÜCRETSİZDİR.
![]()
clio 2 yada corsa b sadece arka yaylar lazım elinde fazladan olan varsa 3.5cm 5cm fark etmez yardım pls
82 ekran vestel siyah tüplü televizyon var odamda Playstation oynuyordum ama ps bozuldu.Şu an boşta arkasında ufak bir delik vardır harici çalışan sorunsuz tamir görmemiş tv dir.Çalışan sorunsuz elektronik aletlerle playstation vb takas olur üste para verebilirim.Olmadı mecbur ps alıp kaldıgımız yerden devam![]()
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)